Zobacz pojedynczy post
stary 02-05-2008, 16:37   #1
Ironis
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ironis
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 70
Domyślny <~>Przygody Elkor'a i Ironis'a<~>

Witam Wszystkich bardzo serdecznie

Po dłuższych namysłach postanowiliśmy z Elkor'em, założyć ten właśnie temat. Zacznijmy od miejsca akcji czyli naszego servera, a jest nim: Pacera. Wiemy, że istnieje główny temat tego servera, lecz uznaliśmy go za zbyt tłoczny. Ponadto, o co można by się po nas nie spodziewać, mamy bardzo wiele shot'ów do przedstawienia, a co na pewno mile zaskoczy, fotki mogą dochodzić nawet codziennie.

Mały regulaminek (oczywiście jeśli można)

Jeśli chcesz skomentować coś w tym temacie, dodać komentarz odnośnie jakiegoś zdjęcia, chętnie zapraszamy do udzielenia szerszej wypowiedzi - gdyż krótkie posty typu "gz" "fajne ssy" itp. są niestety bardzo niesmaczne.

Na początek przedstawimy się Wam kilkoma słowami i screenami:

Elkor (Obecnie 63+ Ek)
Miły i doświadczony gracz. Czasem ponoszą go nerwy. Zdecydowany i wie co chce. Gdy coś sobie postanowi, zawsze to dociągnie do końca. Skromny jak mało kto

Ironis (Obecnie 63+ Ek)
Tak samo miły i doświadczony gracz. Spokojny. Dobry dyplomata. Lubi pomagać słabszym. Lubi zakozaczyć .

To na tyle o nas

Życzę miłej zabawy przy oglądaniu screenów, będą napływać jak mam nadzieje, często. Myślę, że jeśli temat się przyjmie i rozkręci, dodamy na pierwszej stronie spis treści (na prawdę, ss'ów będzie sporo).

Na koniec chciałbym nadmienić iż w tym pierwszym poście, screenów nie będzie. Zostaną dodane jeszcze dziś, a ten post pozostawiam sobie do edycji jako że wiele przed nami.

Pozdrowienia
Ironis jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.