Tak się składa, że ja nie słucham próśb.
1) IMO słabe. Nazwy ataków głupie, efekty co najwyżej takie sobie, poza tym to raptem cztery różne na krzyż, z czego tylko jeden przerabiany w jakikolwiek sposób. Poza tym odwykłem od oglądania "przeróbek" stworzonych na zasadzie odwrócenia kolorów... Interpunkcja tragiczna, przemiana żałośnie zrobiona (skoszone pół postaci i dodany efekt czaru lub pół potwora), chaos na przedostatnim najwyżej średni.
2) Idea "Fake Tournament" jest już do cna wyeksploatowana, poza tym z tego co widzę ma to służyć tylko i wyłącznie popisaniu się efektami i outami. Fabuły brak, sklejka znośna, choć cholernie pusta. Za to, jak już wspomniałem, ortografia taka sobie a interpunkcja tragiczna. Nie widzę sensu robienia tego dalej, daj sobie spokój i wymyśl coś porządnego.
3) Koleś ma bana.
@2up
1) Poczytaj dokładnie mój post. Mam głęboko w dupie takie prośby. Równie dobrze mógłbyś poprosić np. policjanta żeby nie zwracał uwagi na twój źle zaparkowany samochód.
2) Przeczytaj DOKŁADNIE. To Mynikal ma bana, ale jeżeli ty też go chcesz - po prostu poproś. Lub zachowuj się jak on.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 03-05-2008 o 21:55.
|