Zobacz pojedynczy post
stary 02-05-2008, 20:20   #1
Sehrman
Użytkownik Forum

Sehrman's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Domyślny czy uważacie że sorc

Został przez to upade tak zdołowany w porównaniu do druida że żal?

looknijcie a zobaczycie że jest wysyp druidów - po upie druid jest wg. mnie zdecydowanie może nie tyle lepszy jak praktyczniejszy od sorka

ma najlepszą rózge
najlepszy żywioł
runy z naj żywiołem(lód)
leczy
Zarabia $$$$$$$$$$$$ na iceicle

no i najważniejsze - czar obszarowy z lodem

a sorc....
SD
GFB
i tyle

wg mnie sorc powinien dostac teraz kilka dodatkowych czarów lub summonów a najlepiej żeby wrócił UE - moi kuple high sorkowie masowo się ogłaszają- chca zamienić sorka na druta - bardziej sie opłaca brac drutów na hunty na słabszych i na silniejszych potworach - jak siocher dednie bo costam sie przerzuci to co sork nie leczy a drut owszem - pod względem leczenia - UHy niepotrzebne ale na innych runach i tak tłuka kase
możecie mówić że sork jest nadal dobry - nie twierdze że nie ale w porównaniu z drutem wysiada - jest teraz tyko od robienia runów

Co wy o tym myślicie - wg mnie sorc po tym upie oficjalnie został zniszczony - niemalże tak jak pall w wieeelu upade

Jak wg was mozna by wzbogacic sorka aby zrównał się z drutami w grze?

może i to nie ten dział - pasuje do profesje ale w końcu to temat o postaciach magicznych - jak kto woli mozna przenieść

aa sory za brak ą i ę bo alt mi siada

Ostatnio edytowany przez Sehrman - 02-05-2008 o 20:23.
Sehrman jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.