Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 02-05-2008, 22:07   #19148
W.e.s.t.e.r
Użytkownik Forum

W.e.s.t.e.r's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kargonessi
Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ugibugibugi Pokaż post
Dragox dzieciaczku, w przeciwienstwie do ciebie wiele osob wie co to znaczy ironia Ale zamiast nauki odrabiaj te softy o tak tak Oczywiscie jak kazdy przykladny tibiowiec nie wiesz co to rl life

@Domith
i co podniecasz sie ze grasz ponad 36h? Ze potem bedziesz miec zjebana psyche to twoj problem next przyklad przykladnego tibiowca 0 rl life

pozdro chore popierdole
Sorry że bez ss'a ale ja już nie mogę patrzeć na Ciebie kolego... Na tym forum jesteś niewątpliwie najmądrzejszy - udowadniasz to co chwilę. Wnioskując po twoich wypowiedziach nie chcesz grać w tibię ani nic wspólnego mieć z nią. Ok mnie to za przeproszeniem GÓWNO obchodzi, no ale po jaką cholerę piszesz na tym forum i się poniżasz... Taki jesteś pro elo w rl life? Ty się potrafisz przypierdolić do każdego i do wszystkiego więc ja się przypierdolę do twojego pisania polskich znaków... Dla mnie jesteś zerem (jak i podejrzewam nie tylko dla mnie)! Mam prośbę do Ciebie: a mianowicie nie pisz durnych postów w których najedziesz na moją starą albo moje rl life. Jeśli coś chcesz mi powiedzieć/pobesztać/wyżyć się to napisz na PM! Pozdro
Złota wizja powraca
Widzę oczy i nie widzę łez
I to cierpienie moje.

I to cierpienie moje
Że już nie ujrzę oczu
Oczu rozstrzygnięcia
Oczu których nie ujrzę aż
W drzwiach innego królestwa
Gdzie jak w tym
Oczy trwają mgnienie
Mgnienie trwają oczy
I wystawiają nas na szyderstwo.