Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2004, 21:02   #24
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bruenor
CD-ACTION to moim zdaniem G****!!!!!!! Na grach się nie znają, dają płyty z bzdurami, a jak czytam ten debilny dział z listami to mi sie chce żygać!!!!! Ci goście robią se jaja ze wszystkich co do nich piszą, a jeżeli ktoś chce jakiś porad wyśmiewają go!!! pozatym to jeszcze istnieją inne idiotyczne gazety takie jak np "komputer świat GRY" BOŻE TO NAWET NIE JEST GAZETA/CZASOPISNMO DLA POCZĄTKUJĄCYCH!!!!!!!! JAK WIDZE ICH RECENZJE TO... STAWIAJĄ KANGURA KAO NAD FALLOUTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEŻELI NIE UMIEJĄ PISAĆ O GRACH TO NIECH SIĘ OD NICH TRZYMAJĄ DALEKO I NIECH ZOSTANĄ PRZY SWOICH PORADNIKACH PT JAK POSPRZĄTAĆ PULPIT!!!! Clicka juz zostawie, ponieważ nie jest to prawdziwa gazeta dla graczy, ale to nie taki kicz.

Jedynym dobrym pismem jest SGK, czyli ŚWIAT GIER KOMPUTEROWYCH!!!!!!!
Jest, a raczej z tego co mi wiadomo BYŁO, bo nie wiem czemu przerwali pisać!!!!!!

JEŻELI KTOŚ WIE, KIEDY ICH MILCZENIE SIĘ SKOŃCZY TO PROSZE NAPISZCIE!!!!!!!
Spokojnie. Otrzyj brodę z żółci i śliny, odpocznij, zjedz sobie bigos i ochłoń.
Po pierwsze, nie "żygać", a "rzygać". Uwentualnie możesz zrobić zióśó.
Po drugie, 65% "poważnych" listów w CDA to "dajcie gierki XXX i XXX", "prześlijcie mi plik OpenGL*****" (OWNZ!) i inne śmiecie. A przyznaj się, co TY napisałeś, że teraz się buzdrzysz?
Po trzecie, Komputer Świat GRY nie ma żadnego związku z Komputer Światem. Redakcja KŚG jest zupełnie inna, jedyne co łączy te dwa miesięczniki to nazwa i wydawca. Stawiają Kangurka Kao nad Falloutem bo mają cholernie dziwny system oceniania - wygląda to jak wyciąganie średniej jak w szkołach.
Po czwarte, Click! nie jest gazetą. Podobnie jak KŚG i CDA.
Po piąte, skoro jest taki dobry, to czemu został bankrutem? Tylko proszę, nie pieprz o żadnych debilach, zboczeńcach i masonach zaślepionych CDkami w CDA...
Po szóste, ŚGK został bankrutem.

JEŚLI KTOŚ WIE, CZEMU LUDZIE PISZĄ POSTY Z CAPS LOCKIEM I MNÓSTWEM WYKRZYKNIKÓW TO PROSZĘ, NAPISZCIE!!!!!!!