1. Gram rok, przez ten czas grałem kilkoma postaciami (mam doświadczenie w grze rycerzem, paladynem i magiem). Aktualnie gram czarodziejem lvl 30+. Co do czasu jaki poświęcam grze to bywa różnie (zależnie od nastroju), ale czasu mam dużo (zaoczna uczelnia, w dzień śpię, siedzę po nocach).
2. Na forum udzielam się od 26 Września 2003. Siedzę tu często (najczęściej w godzinach nocnych, kiedy robię runy).
3. Dobre pytanie

Chcę sprawdzić jak się spiszę jako moderator (człowiek się uczy całe życie), poza tym lubię pomagać innym, a o to przecież chodzi na forum. Mało tego - jest tu dość sporo osób, które łamią pewne zasady (mam na myśli wulgarne teksty, brak szacunku dla innych czy choćby nabijanie postów.
4. Jestem gotów sprawdzić moje ambicje jako moderator. Jeden z modów (n3m3s!s) kiedyś powiedział ze nadawałbym się do tego.
5. W marcu skończę 22 lata, uczę się na zaocznym studium informatycznym. Moje zainteresowania to informatyka, dobre kino, muzyka, okultyzm i magia, literatura fantasy, japońska kultura. Lubię włoską kuchnię i piwo puszkowe. Jeśli coś robię, staram się zrobić to dokładnie, zwracam uwagę na zasady polskiej pisowni.
Co zrobię jeśli zostane moderatorem?? Będę się starał wypełniac swe obowiązki jak najsumienniej.