Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2008, 14:02   #8995
Roro
Użytkownik Forum

Roro's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
Roro ma numer GG 2033029
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawelosso_14 Pokaż post
jakby ciebie tak bili to bys sie w gatki zesral i bys przepraszal i plakal
ta zesralby sie pikselami na dp ,ogladnij sobie filmik jak ssak pada(rec) i zobacz jak bardzo posrani na lairze bylismy i jak ich wszystkich razem i kazdego z osobna przepraszalismy ... n/c

"Za co jedziecie Mitine za to ze w jego slowach jest iskra prawdy?? nie rosmieszajcie mnie na tamte czasy gdy my bilismy te swoje lvl z predkoscia nadswietlna Damu byl od nas zdeczka lepszy i nikt sie z tym nie kryl ze chcial nalezec do jego gildi albo chociaz go znac"

do jego gild gildia byla stworzona przez 3 osoby i ustalone bylo ze wszyscy 3 jestesmy rownorzednymi liderami

tak ja naprawde niekrylem tego ze chce nalezec do JEGO gildi (on sam mnie namawial zebysmy z szafa stworzyli ta gildie) i szczycilem sie ze go znam ze mi odpisuje "hi" albo "" codziennie ssy jebalem jak tylko sie odezwal...

niegeneralizuj ludzi bo mnie to w*****a

damu niepowiem ze mi niepomogles bo mi pomogles ale nigdy cie o to nieprosilem i mozesz "wypominac" mi to ile razy chcesz i w ch to mam bo chwile potem przez swoja glupote i poczucie wyzszosci zalatwiles mi jeszcze wiekszego hunta i nawet niezapytales czy mozesz jakos pomoc wiec dziekuje ci bardzo moj wielmozny szczodry mistrzu

cos mialem jeszcze pisac ale ofc zapomnialem

moge nieodp niemam czasu wogole na pc wchodzic pozdro dla prawdziwych i sry ze was zostawilem ale jeszcze wroce
Honor rulez...
Roro jest offline   Odpowiedz z Cytatem