A teraz odemnie ....i nie pier**olic mi glopot na ten temat co teraz powiem bo kazdy ma swoja opinie i poglad na sprawe ...to teraz moje story
mialem sobie taki 60~~ lvlek i zalapalem hunta od malfina xelian czy h*j wie jak a hunted od br wtedy to nie byla prosta sprawa ...sralem na niego az w koncu mnie zlapali i siadlem

wiec zaczalem kombinowac szukalem pomocy u moich ziomkow od zadnego nie dostalem pomocy ..ten br nie odpisywal mi na to jak pytalem o payment ..wiec msgnalem damu ( ale nie wiem czy to akurat rafal czy kto tam bo wtedy polaczki chyba grali) i br sam napisal mi payment i byly to grosze

10 k jak dobrze pamietam .....nigdy nie znalem go osobiscie ale jak pisalem o helpa zawsze go mialem na noob lvlu z tej strony go tylko pamietam
i nie mowie to zeby cos tu zmienic ..bo wiem ze roro emef i inni maja osobisty problem do niego ...ale sa czlowieczki co go jebia bo wy to robocie i za waszymi plecami czuja sie bezpieczni pzdr dla nich .|.
tyle w temacie
3manko
Edit: Kost czemu tak zaczales wyrazac opinie ostro po tym jak przestales grac ....kiedys sie w rowie poniewierales jak digi-dong i ciezko sie bylo ciebie pozbyc .|.
pozdro zioomasy