Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AfgaN
Według mnie w tibi powinny być pacc'i,ale tańsze nie wszystkich stać by płacić 80zł za samego pacca i prawie drugie tyle za opłaty związane z przelewem(to przeczytałem w poradniku na stronie tibia.pl).
Według mnie rozsądna cena pacca na 3 miesiące to 50zł,założe się,że gdyby obniżono cene o te 30zł dużo wiecej ludzi nie tylko z Polski kupiło by pacca.
Sam zamierzałem kupić sobie pacca (na 3 miesiące) jako prezent na święta,ale jak przeczytałem ile zapłace za przelew to mi się odechciało
PS.JEŻELI CO DO TYCH OPŁAT W BANKU NIE MAM RACJI TO PROSZE,ŻEBY KTOŚ MI NA GG NAPISAŁ.MÓJ NUMER 2226742 BYŁBYM WDZIĘCZNY PONIEWAŻ CHCE MIEĆ PACCA I NOWE MOŻLIWOŚCI 
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hoo
wiesh.. mie nie chodzi o friko.. ale tyle kasy to przesada.. bardziej by im sie opłacało gdyby było tańsze ale więcej loodzi to qpi.. bo ja osobiście qpił bym pacca, ale nie mam tyle forsy :/
|
1. Pacc jest drogi - fakt. Ale jest drogi dla Polaków. Cipowie poprostu nie pomyśleli o kochanych sąsiadach...
Prawda jest taka, że dla niemca czy amerykańca pacc kosztuje tak ok. 40zł
(nie dosłownie! prosze nie przeliczać!)
Chodzi o to, że jeśli polak zarabia załóżmy 4000zł, to niemiec zarabia 2000 euro (9600zł). Ceny są tam również wyższe niż w Polsce, ale pensje wyższe. Jeżeli jest jakaś cena międzynarodowa to polak na tym ucierpi...
(mam nadzieje, że wszyscy zrozumieli.

)
2. Pacc najtaniej kupic kartą kredytową lub płatniczą
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gate lord
Siema.. a ja mam pytanie ..gdzie moge spotkać dn potwory:
Borsuki i skunksy(dokladne przykłady)
ElderBeholdery
Yetii
Deathslinger'y czy jakoś tak
aha i o co biega z nowymiterenami..przeciez to chyba tylko są 2 wieże dzinów
|
Deathslicer, Plaguethrower, Magicthrower to pułapki nie potwory!!! Prawdopodbie znajdują się w Ankhrahmun