Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2008, 18:42   #61
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibijczyk222 Pokaż post
@topic:
Myślę że masz rację powinni wprowadzić jakieś potworkiz za bramką od 200 lvl które dawały by np. po 30k exp i mialy mega dobry loot )
I właśnie takie osoby jak ty psują tibie.(chodź i tak tibia to gówno)
Jakby zrobili cos takiego to jeszcze bardziej by zjebali tą grę, bo nie było by już czegoś takiego jak super rzadki item
W grze okolo 100osob(200?) ma 200lvl, a więc pomyśl jak na wartości straciły by itemy które wypadają pewnie z jakiegoś gównianego moba
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mati_Paurel Pokaż post
Zeby mieli motywaacje do zdobywania lvla aby mozna bylo pokonac takiego bossa, moim zdaniem powienien byc taki boss którego aktualnie zadna ekipa na servie nie dala rady pokonac, mieli by motywacje do skilowania/ nabijania lvla
dokładnie
Można by zrobic tak jak w l2, że 1 bossa ludzie biją (3-4h) i to same 89lvl'e. z dobrym equip
Zresztą to, ze mozna wbijać tyle leveli ile się chce to gówniany pomysł...
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 03-05-2008 o 18:46.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.