Temat: Sugeruje
Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2004, 22:29   #1
Bastek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Kielce

Stan: Niegrający
Imię: nvm ;)
Gildia: nvm
Świat: Titania
Poziom: 55+
Poziom mag.: 55
Domyślny Sugeruje

A wiec ja sugeruje ze Wy szanowni Moderatorzy powinniscie dawac bany za imiona ;o

Co to za name : MR.LAMER

Widzialem takze innych, Wladca kotkow - zbanowany ( i good )

Wielu jest takich >.<

Drugie : Nie pomaga dodawanie przyklejonych tematow, i tak duzo jest noobowatych topicow :O
Reporting bad posts - jak na razie nie widzie efektow, pozyjemy zobaczymy, a to ze dostaje ostrzezenia za to ze juz nie moge wytrzymac nOObowatego spoleczenstwa polskiego na tym forum >.<
Jak mi ktos odpowie ze jak mi nie pasi to "nara" to ja mu odpowiem : Jest tu duza ilosc ludzi ktorzy sa na poziomie i lubie porozmawiac z nimi na forum, ale niestety takze w poszukiwaniu "madrych" topicow znajduje te noobowskie :O
Mam juz dosyc, Licze na odpowiedz modkow ;p

WszechStronny tez juz cos mowil, ja tylko powtorzylem >.<

Moderatorzy : Jestescie za mili, BK wymiatal, kosil, niszczyl, palil, nie raz mnie na gery.pl pojechal no i ? czuje szacunek bo mnie czegos nawet nauczyl, a tu? widze ze udawanie glupiego poplaca >.<

Wiem ze gramatycznie do bani napisalem ale .. =P
Skupmy sie na problemie : noobz plx

#tibia.pl - Kanal IRC-owy To jest wspolny z tibia.gery.pl? :O
Reklama na tibia.pl jest ogromna tego kanalu ( dla uzytkownika ktory umie szuakc) a na gery.pl nie ma o nim nic =P
Dlaczego dostalem kopa za free? Juz dawno temu, ale co to ma do ***** znaczyc.

Mozna dojsc do wniosku ze taka dobra domena jak www.tibia.pl posza w **** no ale ja tylko wyrazam moje zdanie, mozliwe ze sie myle....
Nara ~
Edit --> Wiecej modow? Oo
Widzieliscie jak pracuja Moderatorzy z "konkurencyjnego" Forum? Oo
Tutaj duzo tematow nie ma zadnej odpowiedzi ze strony moda, no moze Fanfi cos powie ;p, Vanesse tez widuje czasami, inni tez sa ale w znikomych ilosciach (lol =P )

Ostatnio edytowany przez Bastek - 20-12-2004 o 22:45.
Bastek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.