Temat: Sugeruje
Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2004, 22:53   #2
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
A wiec ja sugeruje ze Wy szanowni Moderatorzy powinniscie dawac bany za imiona ;o

Co to za name : MR.LAMER

Widzialem takze innych, Wladca kotkow - zbanowany ( i good )

Wielu jest takich >.<
Zgadzam się - takie nicki naprawde denerwują
Cytuj:
Drugie : Nie pomaga dodawanie przyklejonych tematow, i tak duzo jest noobowatych topicow :O
Reporting bad posts - jak na razie nie widzie efektow, pozyjemy zobaczymy, a to ze dostaje ostrzezenia za to ze juz nie moge wytrzymac nOObowatego spoleczenstwa polskiego na tym forum >.<
Dzisiaj w szkoel rpzedstawiałem referat o polakach w sieci... Zbluzgałem ich z góry do dołu (wielu- nie wsyzstkich) i dostąłem 10/10
Ogólnie- noobki nie patrzą na nic- one chcą napsaić psota - mieć wszystko na talerzu :/
Cytuj:
Moderatorzy : Jestescie za mili, BK wymiatal, kosil, niszczyl, palil, nie raz mnie na gery.pl pojechal no i ? czuje szacunek bo mnie czegos nawet nauczyl, a tu? widze ze udawanie glupiego poplaca >.<
Zgadzam się- sam wiem co daje mocna ręka i czytelne upomnienia XD
Cytuj:
#tibia.pl - Kanal IRC-owy To jest wspolny z tibia.gery.pl? :O
Reklama na tibia.pl jest ogromna tego kanalu ( dla uzytkownika ktory umie szuakc) a na gery.pl nie ma o nim nic =P
Bo tam prawie sami ludzie z tibia.pl XD
No i sadomasochistyczne rządy Scora.
Ja uważam ze modów jest zxa mało jak na tak potężne forum - przez co nie mogą wsyzstkiego upilnować
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem