Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bastek
A wiec ja sugeruje ze Wy szanowni Moderatorzy powinniscie dawac bany za imiona ;o
|
Sama nie wiem... a czemu? Jesli nikogo nie obrażają, itp... trochę ciężko by było. I w ogóle jakie kryteria? Że mają być klimatyczne? A niby czemu?
Albo, że nie mogą być kretyńskie? - też dziwne kryterium (zbyt subiektywne).
Jednak jest to pomysł wart przemyslenia.
Cytuj:
Drugie : Nie pomaga dodawanie przyklejonych tematow, i tak duzo jest noobowatych topicow :O
|
To co proponujesz?
Cytuj:
Reporting bad posts - jak na razie nie widzie efektow, pozyjemy zobaczymy
|
Ale ja widzę.... w panelu moderatorskim.
Cytuj:
Moderatorzy : Jestescie za mili, BK wymiatal, kosil, niszczyl, palil, nie raz mnie na gery.pl pojechal no i ? czuje szacunek bo mnie czegos nawet nauczyl, a tu?
|
Naprawdę uważasz, że trzeba "wymiatać, kosić, niszczyć", żeby kogoś czegoś nauczyć?
Cytuj:
#tibia.pl - Kanal IRC-owy To jest wspolny z tibia.gery.pl? :O
Reklama na tibia.pl jest ogromna tego kanalu ( dla uzytkownika ktory umie szuakc) a na gery.pl nie ma o nim nic =P
|
Dziwne... ja tam widzę przyklejony temat o kanale... i to założony przez Scora...
Cytuj:
Dlaczego dostalem kopa za free? Juz dawno temu, ale co to ma do ***** znaczyc.
|
Pytaj tego co Cię kopnął (może zrobiłeś coś nie tak?)
Bastek, wszystkim wiadomo, że dużo jest tu ludzi powiedzmy sobie nie tak mądrych jak reszta. Ale na to nie można nic poradzić... Ban za głupote? - 5 minut później jest nowe konto

Naprawdę staramy się jak możemy i wydaje mi się, że w miarę ogarniamy (gdybyś widział tematy, które czasem kasuję...

).
Poza tym, widzę w Twoim poście, że to czy tamto jest nie tak... A wolałabym, żebyś zaproponował jakieś rozwiązania w związku z tym.