Tibia jest grą komercyjną i co do tego nie ma wątpliwości. Nie jest to nic złego, bo przecież takie są prawa wolnego rynku. Denerwujące jest jednak to, że dużo osób łudzi się ciągle, że tibia została stworzona by sprawiać im przyjemność. Nie chodzi o gracza tylko o pieniądze. Z resztą mniejsza z tym, bo to nie temat o Cipsofcie.
___
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin
Wole być narzekającym Polakiem niż wciskającym kit wszystkim wkoło Amerykaninem. Jakbym miał zawsze mówić Super jest ok to by mi odpierniczyło.
|
Czasem miło jest się do kogoś uśmiechnąć. Głupie stereotypy
___
Mieszasz się Bloodwin. Teoretycznie masz rację, że Pacc powinien mieć więcej , a Facc mniej. Zgadzam się z tobą. Nie podoba mi się jednak to jak jest to wyrażane
Pacc - klient, który zakupił usługę i pragnie się rozerwać
Facc - osoba którą uważasz za ciote debila kurwe frajera szmate brudasa i chuja ale wciąż stwarzasz pozory, że jesteś fajny bo "nic nie masz do Facc"
Gdybyś ze mną rozmawiał i wyrażałbyś swoje zdanie w taki sposób jak na forum o Facc to nie liczyłbym na udaną znajomość
_
@Piotrek Marycha
Masz rację. Mogłem to lepiej napisać bez debilnie złożonych zdań, bo to aż ciężko się czyta. Ciężko zkminić o co chodzi. Sorry. Postaram się następnym razem