Temat: Sugeruje
Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2004, 23:59   #7
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Wg mnie modki sa za... Lagodne. Wszyscy lubia modkow, etc... Ale chyba nikt nie ma do nich takiego SZACUNKU. STRACHU. RESPECTU. Tylko noobki, zobacza niebieska xywe to zaczynaja w tylek wlazic, ale nie o to mi idzie.
BK tak wymiatal swoimi postami(i dalej wymiata) ze w Tworczosci juz kazdy przy zakladaniu tematu tylko czekal na comment BK Zazwyczaj ten comment to bylo jedno slowo(zazwyczaj "Chu.jnia", a czasem "Do dupy"), ale gdy sei noob zaczal stawiac zeby jakies argumenty postawil, to tak potrafil zjechac cale opko, ze nawet Tolkien by sie zarumienil. I tego mi brakuje u reszty.
Poza tym trzeba pamietac, ze noobki to nie sa ludzie tacy jak ty, czytelniku, czy ja. To sa ulomne dzieci wojny!!! Gdy modek zaczyna sobie zartowac, czynic aluzje, ironizowac etc.(co robia tu NAGMINNIE) to noobek zartu w 8 przypadkach na 10 nie zalapie i dalej pieprzy swoje... Noobow trzeba ZJECHAC. Tak zeby im qrna w piety poszlo. Tak jak to robil BK(PK?). A sie nie cackac. Jak ktos zalozy glupi temat, to 5 punktow ostrzezenia, kasacja tematu i PW z dlugim i inteligentnym textem opisujacym jego glupote w pelnej krasie. Glupi post? No to sie odpowiada na to ZJECHANIEM zeby nawet za ROK gosc sie bal napisac drugi raz cos takiego!!!
...a po kazdym takim poscie powinno sie dopisac 'In memory of evul N00bz Crusher'