Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gruhard
po 1. długie włosy hm.. sam mam dłuższe
po 2. na koncerty sam chodzę
po 3. zobacz w jakim kontekscie to napisalem - nazwał mnie 'emo'
@dzban: to znaczy ze jestes marginesem spolecznym a ludzie ktorzy nie maja nic godnego uwagi do powiedzenia powinni zamknac ryj (tak , nie masz nic gownego uwagi do powiedzenia, baj)
@ripper: ale feniks rywalizuje z jackson'em o miano najbardziej zmienionej twarzy (feniks przoduje - z ważacej 107kg cudownej krótkonogiej blondi, zrobil sie taki jak go tam widac na tej przeróbce w photoshopie)
@fenixXX: te tfoje wstącenia z angielszczyzny sa żałosne - zaprzestań , OŁKEJ?!?!?!
@vincenty wampir: wannabe!!
[komciam filmi dudy] O JA !! ONI POJOM WuDKEEEE I POPIJAMOM pIFO !!!1 Ja tym tego nie nagrywal jeszcze pojdziecie siedziec ;\\\\ kto wam alkohol sprzedal :?!?!?! MACIE OSIEMNASCIE LATEEKKKK?>!?!?![/komciam filmi dudy]
|
No to podążajac za Twoim tokiem rozumowania nasuwa sie małe pytanko,a mianowice:co Ty jeszcze tu robisz skoro nigdy nic godnego uwagi nie miales do powiedzenia na tym forum???
Ale dobra,skończe,nie chce ,zeby te posty zachwialy Twoja dziecięca psychika,bo to moze odbic sie na Twojej postawie jak dorosniesz.
Trzymaj sie i pamietaj zacznij w koncu sikać na stojaco!!!
22:06 Anras Lavon [15]: WAZNE !!!@KUPIE BLUE ROBE @#NA RATY# &&&

PIERWSZA RATA ##3,6 K i 100 spearów + 13 manasów##MSG ME!!!