Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rinseregion
1). Komercja
|
Yep! Nie wiem, czy wiesz, ale CDA nie jest jedyną rzeczą komercyjną na tym świecie. Tibia jest komercyjna, bo za nią się płaci. Gry są komercyjne, bo są reklamowane i trzeba je KUPIĆ. Jakbyś założył sam czasopismo, to też byś był chodzącą komerchą, bo za czasopismo chcesz forsę.
W punkcie niżej narzekasz na cenę, że to zdzierstwo WoGle tyle płacić. Wolałbyś brak reklam i kolejny bonus do ceny?
Cytuj:
3). nie ciekawe recenjze.
|
Co to są "recenjze"?
Cytuj:
4). action redaction ostatnio nie smieszy mnie
|
Ten argument pominę, zależy, co kto lubi.
Cytuj:
5). Smuggler kiedys byl fajny, a teraz nie.
|
KIEDY był fajny? Kiedy dostawał tonę debilnych listów, i musiał na nie grzecznie odpowiadać?
Czy może wtedy, kiedy TWÓJ list został przez niego zjechany?
Winę ponosi recesja, spadek wartości złotówki (chociaż ostatnio ta sytuacja się zmienia).
Cytuj:
7). Ale za to, twoim postem mnie rozbawiles, bo widac ze wiekszosc ludzi na tym forum jest w takzwanym "intelektualnym korycie"...
|
Po pierwsze, ja sam nie jestem większością, więc nie obrażaj reszty użytkowników tego forum.
Po drugie, w takim razie nie dawaj mi powodów, bym po tobie musiał chamsko jechać.
Po trzecie, co to jest "takzwanym"?
Po czwarte, wyjaśnij mi pojęcie "intelektualne koryto". Koryto może być w rzece, a ja mogę być dumny, że jestem wodą płynącą przez to koryto inteligencji.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matheos
Sigh... Teraz wszystkie gazety to tylko maja CD z 1000 gierek.
|
Wyborcza, Fakt i Super Express mają CDki z grami? Czemu ja nic o tym nie wiem?!
CDA, KŚG, PLAY, Click! itp. to czasopisma...
Cytuj:
Jak kupilem CDA kilka miechow temu(ten co mial Q2 na CD)
|
Rok to nie kilka miesięcy. Raczej kilkanaście.
Cytuj:
to po prostu te recenzje nudne jak ja pitole, taki madry artykul o atrakcyjnosci biustow zenskich bohaterek gier(MEGA ROTFL)...
|
Tu się akurat zgodzę, nie było w tym numerze nic interesującego, prócz artykułu o Quake'ach. A za ten tekst Czarnemu Iwanowi należy się biczowanko...
Cytuj:
Co to ma qrwa jego w dupe zakepana mac byc???
|
Potrafisz się wyrażać bez używania "qrwy" w co drugim poście i słów "dupa zakepana" (które się z resztą pojawiają średnio jeden, dwa razy na dwa twoje posty)? Wierzę, że tak.
Cytuj:
A Action Redaction to juz kompletne debilstfo, zreszta pewnie oni sami pisza se te listy i sie z nich wysmiewaja, ewentualnie na cale AR jest jeden autentyczny, napisany przez najbardziej nastawione na CDki w czasopismach dziecko, bo jakby zamiescili prawdziwe to z gory na dol by bylo 'TA GAZETA TO G...'.
|
Napij się barszczyku z Knorra, zaraz ci lepiej będzie.
Może byś napisał POWOLI, SPOKOJNIE czemu uważasz że SMG sam pisze listy do AR? Bo jak na razie, wyczuwam że sam zostałeś zjechany przez Smugglera i teraz się wkurzasz...