Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2004, 10:36   #33
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rinseregion
1). Komercja
Yep! Nie wiem, czy wiesz, ale CDA nie jest jedyną rzeczą komercyjną na tym świecie. Tibia jest komercyjna, bo za nią się płaci. Gry są komercyjne, bo są reklamowane i trzeba je KUPIĆ. Jakbyś założył sam czasopismo, to też byś był chodzącą komerchą, bo za czasopismo chcesz forsę.

Cytuj:
2). duzo reklam.
W punkcie niżej narzekasz na cenę, że to zdzierstwo WoGle tyle płacić. Wolałbyś brak reklam i kolejny bonus do ceny?

Cytuj:
3). nie ciekawe recenjze.
Co to są "recenjze"?

Cytuj:
4). action redaction ostatnio nie smieszy mnie
Ten argument pominę, zależy, co kto lubi.

Cytuj:
5). Smuggler kiedys byl fajny, a teraz nie.
KIEDY był fajny? Kiedy dostawał tonę debilnych listów, i musiał na nie grzecznie odpowiadać?
Czy może wtedy, kiedy TWÓJ list został przez niego zjechany?

Cytuj:
6). Cena n/c...
Winę ponosi recesja, spadek wartości złotówki (chociaż ostatnio ta sytuacja się zmienia).

Cytuj:
7). Ale za to, twoim postem mnie rozbawiles, bo widac ze wiekszosc ludzi na tym forum jest w takzwanym "intelektualnym korycie"...
Po pierwsze, ja sam nie jestem większością, więc nie obrażaj reszty użytkowników tego forum.
Po drugie, w takim razie nie dawaj mi powodów, bym po tobie musiał chamsko jechać.
Po trzecie, co to jest "takzwanym"?
Po czwarte, wyjaśnij mi pojęcie "intelektualne koryto". Koryto może być w rzece, a ja mogę być dumny, że jestem wodą płynącą przez to koryto inteligencji.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matheos
Sigh... Teraz wszystkie gazety to tylko maja CD z 1000 gierek.
Wyborcza, Fakt i Super Express mają CDki z grami? Czemu ja nic o tym nie wiem?!
CDA, KŚG, PLAY, Click! itp. to czasopisma...

Cytuj:
Jak kupilem CDA kilka miechow temu(ten co mial Q2 na CD)
Rok to nie kilka miesięcy. Raczej kilkanaście.

Cytuj:
to po prostu te recenzje nudne jak ja pitole, taki madry artykul o atrakcyjnosci biustow zenskich bohaterek gier(MEGA ROTFL)...
Tu się akurat zgodzę, nie było w tym numerze nic interesującego, prócz artykułu o Quake'ach. A za ten tekst Czarnemu Iwanowi należy się biczowanko...

Cytuj:
Co to ma qrwa jego w dupe zakepana mac byc???
Potrafisz się wyrażać bez używania "qrwy" w co drugim poście i słów "dupa zakepana" (które się z resztą pojawiają średnio jeden, dwa razy na dwa twoje posty)? Wierzę, że tak.

Cytuj:
A Action Redaction to juz kompletne debilstfo, zreszta pewnie oni sami pisza se te listy i sie z nich wysmiewaja, ewentualnie na cale AR jest jeden autentyczny, napisany przez najbardziej nastawione na CDki w czasopismach dziecko, bo jakby zamiescili prawdziwe to z gory na dol by bylo 'TA GAZETA TO G...'.
Napij się barszczyku z Knorra, zaraz ci lepiej będzie.
Może byś napisał POWOLI, SPOKOJNIE czemu uważasz że SMG sam pisze listy do AR? Bo jak na razie, wyczuwam że sam zostałeś zjechany przez Smugglera i teraz się wkurzasz...