Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2008, 16:51   #147
Smokuu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża

Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Medivh Shady Pokaż post
My przynajmniej potrafimy przygotowac akcje i w naszym przypadku lepiej to wychodzi a co do elfa to po co wam znowu kupowac jak i tak go posiada przynajmniej polowa od was ( przyklad dzisiaj , stalem kolo vesigi i zgarnialismy sdki od damoona panova chodz wcale ich niewidzielismy )

a co do dzisiaj to bylo nas praktycznie po rowno a i tak uciekliscie na necro jak tylko zaczelismy raszowac.

a co do ciebie smoku napinaczu forumowy nie osmieszaj sie lepiej bo juz nawet ludzi od ciebie z gildi pisza co to za debil sie wypowiada na forum , widac ze nawet swoim nie potrafisz powiedziec kim jestes bo cie wysmieja :>

czekamy do nastepnego razu :> mozliwe ze juz na medzie bede biegal :>
o bo padne zaraz HAHSAHDHASHuhdAHUHduha, Med widze ze duzo wiesz na temat elf bota i LR .... szkoda tylko ze masz bledne dane Damoon do wczoraj albo do dzisiaj? nie mial elf bota <hahaha> a ty sobie poprostu cos wmawiasz(moze pora wybrac sie do doktora)
Oj chcialo bys sie wiedziec kim jestem co? zaraz bym dostal spama na tibi ze nie pogram sobie czy cos tego typu

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SnoziSF Pokaż post
Nawet nie zaprzeczyłes. Tak samo jak ktos Cie nazwal shavenisem nie zaprzeczyles...idzie sie wiec domyslic kim jestes.
A moze chce zebyscie tak wlasnie mysleli?, dla mnie to i lepiej bo gorzej wam bedzie dojsc kim jestem ;>

Cheers
Smokuu jest offline