Jak spojrzalem na tytul to odrazu wiedzialem, ze jakis tepy temat...i sie nie pomylilem.Co by cipsoft nie zrobil to bedzie zle...
A wiec tak robiac te runki icicle druid potrzebuje 550~ many a sork na sd 1000+.Teraz bp icicle leci tam 2-3k a bp sd 5,5k~, i zeby druid zarobil tyle co sork to musi zrobic 2bp.No dobra niech bedzie ze icicle schodza szybciej od sd ale np. moi kumple ciagle kupuja bp sd bo ostatnio jakas moda na expienie na frostach.
Ja tam osobiscie wole sorka bo druidem mi jakso nie idzie.Lubie sobie huncic gsy, chodzic na tomby i chetnie bym zamienil druida za sorka.Wszystko zalezy od czlowieka, lubisz huncic behemoty, dragony itd to bierz druta.A i jeszcze jedno, czy myslisz ze jak druidowi sie nie oplaca siowac to tak bardzo chetnie idzie na hunta?Mam druida i nei przepadam za siowaniem bo wole expa dostawac niz patrzec czy bloker ma yellwo hp ;>
Jednym zdaniem, graj tym co lubisz a nie pierd*lisz, ze sork jest nagle gorszy.Dawniej druid byl zdupiony i jakos gralem bez narzekania, teraz druty dostaly jakies 2 flamy i 2 ue maja to all drud lepszy.Ale malo wazne ze sork ma 2 razy tyle czarow ofensywnych..Wazne ze druid dostal 2 flamy z czeko ten exevo tera hur to malo uzywany...
Acha no i zapomnialem dodac, ze te rozgi to jak ktos napisal "pewien dodatek" bo przeciez w pozniejszym etapie to all wala z visa frigo itd.No niestety widac ze twoje pojecie siega 33lvla gdzie jest najlepsza rozga u druidow.Wbij z 70lvl i dopiero cos napisz a nie, ze zaczynasz pierdol*c co dobre a co gorsze a pojecia nei masz...
Ostatnio edytowany przez Dragones5 - 04-05-2008 o 17:59.
Powód: Dopisek
|