Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2008, 17:56   #6886
Dark Horseman
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez freeman_xtr Pokaż post
ojoj ... powiedziałeś jedno słowo za dużo synku ... z tą "matką" ...
Mam nadzieje że mój elokwentny sposób wymowy dotrze do ciebie a więc :

Drogi E-pozero-debilo-Ciulu ;/ robisz z siebie pośmielisko stosując modne dla pseudo-komików i jak to pewien ktoś okrreślił "osiedlowych pajacy" zabiegi związane z poprawą stanu licznika "bycia fajnym" typu celowe kaleczenie polszczyzny <jak pchełka już kiedyś napisał wcale nie zabawne> czy pisanie tekstów z których ni tu płakać ni się śmiać i które aż mnie "kują" w oczy jak wbijam od czasu do czasu tu to się w związku z tym przy*******am bo jak każdy wie co za dużo to nie zdrowo ...

zauważam lekką nutke frustracji i brak pomysłu na sensowne napisanie czegoś w twoim poście ...

po prostu zakończ ten bezsensowny bełkot 12-latka !!! ;]

aa i do tych o tym wieku ... no sry ludzie ja jestem za albo chociaż niech jakieś testy na inteligencje lub zrównoważenie psychiczne wprowadzą bo cieżko będzie jak dalej bedzie tak szło ...

... tak kłóce sie i nie piszcie "znowu sie kłócicie" bo to i tak nic nie zmieni kłótnie zawsze były i będą i przypuszczam że mieliście ich w grze czy na forum nie mało ... ?

n/c do odp tego ...

żeeby nie było ... : OLD SCHOLL ;]
Barosa to zwykly szczeniak... "zgwalcilem ci matke" <<ale ty pro jestes, bENDziErz MojiM KoLeGom?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!

A. Einstein
Dark Horseman jest offline   Odpowiedz z Cytatem