Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2004, 07:03   #16
Gonzo von Krenzel
Użytkownik Forum

Gonzo von Krenzel's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Gonzo von Krenzel ma numer GG 2029181
Domyślny

1. 12lvl, 13lvl (rookard), 8lvl, 9lvl. Gram od półtora roku z dłuugą przerwą (aktualnie od końca wakacji). Gram dziennie około 6 godzin.
2. Na forum siedzię tak długo jak i gram - około 6 godzin w wolne dni nawet do 12. Korzystam tylko z tibia.pl. Jestem moderatorem na jednej ze stron poświęconych programowaniu w językach internetowych (html, php, java, flash itp...).
3. Sam kiedyś byłem newbie i chyba tylko dzieęki tibia.pl i jej użytkownikom teraz mogę coś powiedzieć o tibii. Teraz chcę pomóc innym ... .
4. Myśle, że ilość moich postów i brak upomnień mówi sama za siebie ... .
5. Myśle, że jak zostane moderatorem niewiele zmieni się mój udział na tibia.pl, będę dalej pomagał innym, choć postaram się kasować/edytować bzdurne itp. posty. Coś więcej o mnie... hehe... interesuje się komputerami.. tworze strony w językach html, php, java... w szczególności interesuje mnie php... interesuje się tworzeniem animacji trójwymiarowych, również z zastosowaniem w sieci (w szczególności macromedia flash i 3d max studio)... interesuje się również płazami i gadami (aktualnie hoduje szyszkowce zwyczajne)... aha! jeszcze kolekcjonuje monety (numizmatyka ), dużo kasy na to wydałem, ale najfajniejszą to mam taką monetke z 1781 roku, hmmm, nie pamiętam co to było, ale stara, hehe... aha, no i jeszcze ogólnie intreresuje się internetem, mam w domu serwer obsługujący baze danych MySQL i PHP oraz sieć (łącze dwa kompy - mój i brata i gramy w Tibie )... To chyba wszystko...