Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2008, 19:08   #252
Jarus_noobek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Dup*a

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Chrouer
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 28
Skille: 60/55
Poziom mag.: 3
Domyślny

1. Ja przez pierwszy tydzień chodziłem tylko na 2 szczury koło trening rooma, i jak wbiłem 2 lvl to dzwoniłem do kuzyna, kuzynki, kolegi z klasy pochwalić się lvl!
2. Przyszedł do mnie kuzyn i nauczył mnie schodzić do kanału i wychodzić z niego to wbiłem na balance z clubem i jacketem 6 lvl po drodze padając milion pięćset sto dziewięćset razy bo nie wiedziałem że food ulecza, a chciałem mieć ful HP!
3. Nie wiedziałem co to jest QS i przez przypadek zrobiłem mino hell i bear room jak nooby takie jak ja czyściły!
4. Jak zrobiłem dubelt QS to myślałem że nowego QS odkryłem i dzwoniłem do 15 Qumpli!
5. Na meinie eźpiłem tylko na bugach bo nię bałem rotów, dopiero na 15 lvl mi kuzynka powiedziała, że druid może rombać z wanda i co to jest depo!
6. Wyszedłem z Carlin i poszedłem do AB w ogóle o tym nie wiedząc, po drodze padając raz w Elvenbone a drugi raz na Amarontak na południu! Jak już doszedłem do AB to mi powiedzieli że to rook, a ja nie umiałem wrócić więc pisałem kill me!
6.Lał mnie PK, a ja nie wiedziałem kto to i dałem się zabić! Jak już padłem to wróciłem i też go zabiłem, a później jak nie moglem wejść do depo to napisałe Kill me (pół godziny wcześniej ktoś dał na mnie raport że trapuje i dostałem upomnienie, miślałem że za kare nie mogę wchodzić do DP i świątyni)!
Jarus_noobek jest offline   Odpowiedz z Cytatem