Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerionis_Family
Żal... znawca, wejdź na erig net w TOP500... na liście NAJMNIEJSZY lvl to 203... więc 200+ musi być znacznie więcej niż 500 a gdzie ty 100-200 
|
O boże co za różnica
Cytuj:
Nie wiem co masz na myśli mówiąc "mob" ale jeśli chodzi o zwykłego potwora to ceny i tak krążą dookoła cen djinowych/rashidowych, a jeśli chodzi o bossa, to ceny wachają się zależnie od tego kto co chce mieć do domku i jak bardzo... bo po nic innego w tibii rary się nie przydają niestety.
|
Mob-potwór, chodzi mi o RARe, koleś powiedział, że fajnie by bylo gdyby z takiego moba lecialo pelno rare(rare-dsl itp...) I nie chodzi mi o ceny w sklepach tylko u ludzi, allegro...
Cytuj:
Co do tego, żeby 100~ lvle mogły bić kilka godzin bossa w dużych ekipach i dobrym eq to dobry pomysł, ale cipsoft zamiast na ilość hp i taktyke z jaką trzeba zabić bossa cipsoft kładzie na ilość hp i siłę potwora co jest moim zdaniem głupie.
|
Michoss tu bardzo ładnie objaśnił. Gdyby tak było w tibi
Cytuj:
Dlaczego nie wprowadzić bossów w stylu starego Ferumbrasa? - Sterowanych przez ludzi np. przez GM'ów lub kogoś z cipsoftu?... (żeby było sprawiedliwie można by wprowadzić zasadę, że jeśli osoba sterująca bossem przeżyje to dostanie jakąś kwotę/rare item a jeśli nie to nagroda i exp wpadnie w ręce graczy). Wtedy napewno taktyka się bardziej przyda...
|
Myślisz, że cipy by pozwoliły normal graczowi sterować bossem?? A jesli gm by sterował, to po co mu rare? Pomysł ze starym feru, idealny