Zobacz pojedynczy post
stary 05-05-2008, 02:30   #262
Boltero1989Kiko
Użytkownik Forum

Boltero1989Kiko's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Heat
Świat: Titania
Poziom: 147
Skille: 97
Poziom mag.: 23
Domyślny

Jakos nie pisze w tym roku matury i mialem z probnej 25% to nei tak zle XD

pozatym nie ja mowie ' my poszli' i 'my wyszli'

tgk i honor czemu całe tgk skoro gildia ma okolo 10 czlonkow z tgk a reszta jest z poza wiec o czym ty mowisz, sam wiesz ze ja nie przylozylem palca do tego by jebnac zadnemu z was chara wiec co do mnie nie macie sie czego czepnac. (jesli chodzi o chrisa nawet sie nie udzielilem potem stwierdzilem ze dobrze sie stalo bo myslal ze jest kims a co do ciebie valorku bronilem cie do konca).

"Tak czy inaczej predzej czy pozniej sie przekonasz ze juz nic nie bedziesz mogl mi zrobic."

<<< tak jak nie mogl ci nic zrobic Samozlo dobrze wiesz ze gdyby nie punishment i potem oven i m.in nasze interwencje w tym kierunku byś byl zgnebiony przez yonga i samozlo wiec to ty jestes nikim i bedziesz nikim, za bardzo cie albert rozpieszczal na co zwracalismy mu uwage i co sie z toba stalo ? okazalo sie ze stales sie nie wiadomo jaki to wielki kozak w tibi.
Kiedys tak krzyczales ze tylko tgk tu decyduje i ze niemasz prawa glosu a potem wypisujesz domnie ze ty jestes ustawiony a ja bylem i jestem tylko pionkiem.

najsmieszniejsze jest to ze co ktos mial hacka badz ktos komus wisial chajs to ty darles sie najglosniej i sie smiales a sam ojebales 1/2 osob (w tym wielu naszych znajomych )( i wlasnych 'kumpli' z bohni) w tibi + ojebales membersow gildi ktora wyprowadzila cie na prawie szczyt mozliwosci tego servera + jechales w dupe i robiles w huja Alberta ktory ci ufal bardziej czasem niz nam i traktowal jak brata wiec stwierdzam ze ty nie masz kolegow poza valorem i pegonem bo kazdego innego jebniesz w dupe i tak. I szkoda czasu na takich ludzi

valor wiesz jaka byla sytacja w tym ze chris stracil sova ripiego i wisial chajs innym mial 700k juz po kupnie lapy do addonu i niechcial nic nikomu oddac wiec wcale sie nie dziwie ze ludzie typu ripi ktorych chris zawsze wyzywal i mial w dupie wielmozny pan jebneli mu chara (to bylo sotrzezenie ale oczywiscie chris odrazu poszedl plakac przy kompie i wyzywac all do okola hah) wiec chris jest sam sobie winnien na temat utraty chara.

tak btw to byl twoj 3 odskok w zla strone i do 3 razy sztuka wkoncu ci sie oberwalo jak nalezy chrisku

TGK team (tgk ,praga ,grchw,goclawek,suwalki)
Albert-Scroop-Xiro-Miku-Skrzat-Pyro-Pawello-Ripi-Date-Rockton-Seq-Czekal
Rammzy & Oven/Heat Till the End.

Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko

Ostatnio edytowany przez Boltero1989Kiko - 05-05-2008 o 02:35.
Boltero1989Kiko jest offline   Odpowiedz z Cytatem