ten wyzej elo solarka XD!! pozdro uszatku
Czesc jestem chris mialem hacka oczywiscie to bolter tak to na pewno on ojebal swojego rla i mnie bo on jest wazniejszy niz ja to musze jego oskarzyc, co z tego ze mial do mnei pasy przez kupe czasu akurat teraz mnie hacknal tak to on!!!
Elvaka Mial hacka mialem passy i co tak ot napewno ja
Clen mial mialem passy i co Tez to napewno ja
Okmon mial hacka (tak dzien po tym jak dostalem passy i jak przegralem 1kk w kostke ) i jego itemy wyladowaly w moim depo i ja wiem kto poza mna i rammsym mial passy wiec jak to ja bym hacknal po co bym mial mu oddawac te itemy mimo iz ramsy powiedzial ze tylko my 2 mamy ? moglem miec 400k+ ale wolalem oddac kumplowi to co wyladowalo w moim depo.
Jak chcialbys wiedziec ci ludzie mimo wszystko dalej mi ufaja bardziej niz kto kolwiek tobie. I to ze masz kupe chajsu naprawde nikogo nie obchodzi mozesz miec tyle co cortez ale pamietaj ze ludzie tu ci nie popuszcza za to ze jestes taka ciota.
i tak jak miku napisal retired Teameta po twoim hacku i jego sell chara za 2500zl pustego 150 rp wygladalo dziwnie ale ty dalej slepo uwazasz ze to ja szkoda ze nie mialem chajsu i bylem biedny ale pamietaj ze ja z gildiowego nie wzielem ani grosza a ty dzieki łasce innych dostales 800k na levelowanie chara mimo ze przed tem 2 razy poleciales w huja. Mysl dalej o sobie a na dobre ci wyjdzie.
Co do ciebie Vilum jak grasz to uwazaj bo chris Nawet swoich rli z bohni o*******al wiec uwazam ze przy dobrej okazji wrazie przegranego wara pierdolnie nie 1 z waszej gildi. A co do okradania membersow i rookowania ich Iw robilo to samo wiec co tu porownywac?
Rammzy & Oven/Heat Till the End.
Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko
|