Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2004, 16:36   #82
Stefek Bombalina
Użytkownik forum

Stefek Bombalina's Avatar

Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Kraków

Stefek Bombalina ma numer GG 6028410
Brak ikony Idiota!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corey
Witam
Ja tu podam pare plotek na temat Yeti wyczytanych na roznych forach Tibii. No to po kolei - najpierw sprawdzcie najnowszy Picture of the day na tibianews.net . Podobno na Securze Yeti byl zlurowany na statek na Folde, zabil tez dwie osoby - http://tibia.gamigo.de/forum/attachm...hmentid=135852 <-- tu jest screen. Jedni mowia, ze byli to h-levelowcy, inni mowia, ze yeti jako potworek jest troche mocniejszy niz dragon.
Sa rozne teorie na temat spawnu Yetiego - np. Moze sie on respawnowac w roznych miejscach, lub co kilka restartow serwera - a wszystko zapewne po to, aby stal sie potworem legenda - czyli tak jak w rilu, nikt nie wie czy yeti istnieje, jedni mowia, ze go widzieli, inni mowia ze to niemozliwe, a jak pojawiaja sie zdjecia to wszyscy mowia, ze podrobki . Tak czy siak ciekawa sprawa i bardzo dobry pomysl moim zdaniem - o ile cos z tego wyzej jest prawda, zaznaczam ze to tylko mniej lub bardziej wiarygodne informacje !od graczy!.
Ten gościu podał link do jakiegoś "screenshoota", jednak porównałem kilka list kill statics (czy jakoś tak) z różnych serverów! Zauważyłem, że to jest troszke podejżane bo na tych listach nie ma w ogóle Yeti! Pzatym nie dziwi was, że jakis typek wchodzi sobie dla rozrywki na tibia.com do kill statics (czy jakoś tak) i robi screena, który zamieszcza w "obciętej" formie na forum? Czytałem artykuł na tibianews.com i wierze w tego Yetii, ale ten SC mi sie jakoś niepodoba i niewiem co ten urzytkownik miał na celu robiąc taki fake. Być może po prostu chciał zrobić sensację i pobawić się!