Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2004, 17:49   #42
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rinseregion
Ghoscie, moze w tibi jest komercja, ale nie na taka skale jak w CD-ACTION.... (w tibie mozna grac nie placac za nia, a CD-ACTION trzeba kupic, wiec nie mozna porownywac tibi do czasopisma)...
O tóż można. Komercja jest zjawiskiem polegającym na to, że firma robi wszystko, żeby ich produkt się sprzedawał. CIP Soft robi TO SAMO co CDA, udostępniając nowe tereny i inne bonusy posiadaczom konta premium, aby inni płacili za te konta właśnie. CDA dodaje co jakiś czas prezenty i dodatki, żeby też się sprzedało.
"w tibie mozna grac nie placac za nia, a CD-ACTION trzeba kupic, wiec nie mozna porownywac tibi do czasopisma" - za darmo by się chciało, pane Hawranek?

Cytuj:
Po drugie, wez sie nie czepiaj jak ktos zle napisal... Zwykla literówka, przez szybkie pisanie na komputerze... (dot. recenzji...)
Mam jedną radę - pisz wolniej. A co, ktoś stoi obok ciebie i celuje w twoją głowę z Magnum .44?

Cytuj:
P.S.
Nigdy, ale to nigdy nie wyslalem listu do ar. Powód? Po co mam marnowac czas na pisanie listu do ar, skoro i tak do mnie nikt nie odpisze, albo nawet nie zostanie przeczytany?
Spoko. Pisz takie szmiry co teraz, a na pewno cię drukną. Smuggler będzie miał kolejny soczysty okaz buca do kolekcji.

Cytuj:
P.S.2.
Wiadomo, ze dzieki reklamom mozna zarobic sporo $$, ale to co sie dzieje w tym czasopismie to sie w glowie nie miesci...
To trzym to, co się nie mieści, w szafce.
Ja mam pytanie... Czemu ci aż tak bardzo te reklamy przeszkadzają? Brzydko wyglądają? -_-