Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2008, 05:07   #3029
Camel-Infernal
Guest

Domyślny

A nie myślicie że po prostu CipSoft wiedząc że tyle osób się interesuje SoF dodał znikanie jego tylko dla zachęty ? Bo moim zdaniem te punkty na których się staje zostały dodane byle gdzie po prostu aby jakiś grasz expiąc przez przypadek zwyczajnie się ruszając tam stanął i na 2 punkt również on czy inny gracz. Wtedy inny gracz przechodząc widzisz ze SoF pyk i nie ma go i sensacja jest ;d. Tylko pewnie nikt nie spodziewał się że ktoś będzie łaził i szukał kratek dokładnie.

EDIT
Mówię to tylko dla zabawy bo i tak wiem że większość 'TEORI' to pierdoły ;D

A co do wysepki i tak jak ktoś tam wejdzie to nie dostanie mieczyka bo blokują kamienie więc jak ktoś tam odkrył sensacje że znika mieczyk to ludzie biegają i szukają sposoby żeby go zdobyć ;d a on zapewne tylko znika a ten efekt i jak to zrobić miało być przypadkiem wejścia na kratki jak to napisałem wyżej a nie questu ;d. Co do MinoMage i całego minohell hmmm gdzieś mapa się musi kończyć , cipsoft doszedł do minohell i tam zrobił fajny pokoik i nic poza tym dodał legendę o minohell i MM co on tam robi i czemu siedzi zamknięty poza tym jest was tak dużo szukających odpowiedzi i to bardzo długo bo nie tylko wy tak piszecie o tym wszystkim akurat na tym forum i zauważcie że nikt NIC nowego nie odkrył ( przynajmniej publicznie nic ;d bo mógł ktoś coś wyczaić i siedzi cicho ;d ) więc życzę powodzenia. Mogę jeszcze dodać że dzisiaj na jakimś tam forum angielskim widziałem post jak ktoś napisał swoją teorie że aby zdobyć SoF należy nacisnąć 100x tabliczkę przy wysepce powodzenia.

Ostatnio edytowany przez Camel-Infernal - 06-05-2008 o 05:28.
  Odpowiedz z Cytatem