Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2008, 14:00   #4108
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ville Pokaż post
@Gogar
Kurde, wstyd przyznac ale przyznaje ze szczerego serca ze chyba pierwszy raz widze zebys tak madrze pisal (+). Policzcie sobie - wy sobie kupicie pare butow na bazarze i jakkolwiek ich nie bedziecie traktowac - po miesiacu sie rozpadna. Ja sobie kupie 2 pary butow za 250 zl i co jakis czas mi wystarczy wymyc i wypastowac i kilka lat butki pociagna.

CO do butow masz racje.. Jest to najdrozsza rzecz w mojej garderobie ; P. Chcialam kupic taniej... Jakies ccc, deichman, lecz to nie ma sensu. Dlaczego? Zabilabym sie.. No i nic ciekawego nie maja. Wydalam 200 zl, lecz posluza mi dlugo i umiem nawet w nich chodzic ; P.

Co do reszty garderoby... Markowe ciuchy wcale mnie nie interesuja. Po pierwsze - gdybym miala tylko tam sie ubierac, to... Bym nic nie miala. Abym wydala te 100 zl na bluzke to naprawde musi byc idealna dla mnie. A cos takiego sie nie zdarza. Jedynym wyjatkiem sa gorsety, ktore prawie zawsze kupuje, niezaleznie od ceny...

Reszte ubran wole kupic za te 2-3 zl od sztuki. Moge wtedy wziac cos za duzego, pobawic sie krojem, fasonami, kolorem.. Nie boje sie, ze przez zly zakup strace kase. Wygladam przez to dosc orginalne i jest mi tak dobrze ; ). Czesto ubrania te nie sa gorszej jakosci od tych "markowych".