Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matheous
@Ghost Nieudany-Ty, a pomyslec ze cie lubilem kiedystam?
|
A wiesz, że mi to WISI, czy mnie lubiłeś czy nie? A ja właśnie przestawałem cię szanować ze względu na twoje zachowanie a'la wkurzony jedenastolatek - mnóstwo wykrzykników i "qrwy" w postach.
Cytuj:
Jestes tak UPIERDLIWY ze to jest niemozliwe. Na cholere sie czepiasz ze CDA to czasopismo nie gazeta?
|
Na twój temat epitetów używać nie będę, nie chcę z tobą dalej prowadzić ŻADNYCH konwersacji, bo i tak w końcu wyjdzie, że ja jestem pochrzanionym debilem.
A przyczepiłem się, bo mam na to alergię. To jak Diablo nazwać RPGiem.
Cytuj:
Wiadomo o co chodzi, ale musisz sie przyczepic bo ci sie argumenty koncza. Najbardziej lamerska rzecza jaka mozna zrobic jest lapanie za slowka...Ech...
|
Może. Za to ja nie podam przykładu największej dziecinady, bo do mnie krzykniesz, że lamuch pieprzony jestem.
Cytuj:
No i kazdy komu nie podoba sie CDA jest wg ciebie kims, kto napisal do AR i zostal zjechany przez Smugglera.
|
Tak zazwyczaj jest. Wierzę, że normalni ludzie którzy po prostu nie lubią jakiejś rzeczy potrafią to wyrazić kulturalnie.
Cytuj:
Ja nawet nie wiem co to za jeden ten Smuggler caly, domyslam sie ze jakis redaktor z CDA, ale go nie kojarze.
|
Z tego by wynikało, że czytałeś ten jeden numer z lipca ubiegłego roku, ew. czytałeś tylko wstępy do recenzji.
Cytuj:
Mania przesladowcza? A moze TY BYLES ZJECHANY PRZEZ SMG I WSZYSTKIM MOWISZ ZE ONI BYLI ZEBY ODCIAZYC SWA WYPACZONA PSYCHIKE? To sa posty w twoim stylu.
|
Dziękuję za komplement. Nareszcie ktoś zauważył, że mam wypaczoną psychikę! Wiesz, bycie idiotą to trudny zawód, bo cię wszyscy podnoszą na duchu i wmawiają, że idiotą nie jesteś.

A czy są na to podstawy? Gdybym był TYPOWYM osobnikiem zjechanym przez Smugglera, w tym temacie z mojej strony byłyby tylko soczyste bluzgi.
Nigdy nie napisałem listu do CDA. Nie czułem takiej potrzeby, ani nie miałem jakiegoś specjalnego tematu na list.
Cytuj:
A co do tego, ze kultowymi pismami sa te ktore padly-noob plx? Gdyby SS dalej wychodzil, to dalej bym go kupowal. Gdyby reset dalej wychodzil, dalej bym go kupowal.
|
Wiesz, gdzie mam to, że TY byś to kupował?
W TYŁKU!
Skoro TY byś kupował, jaśnie panie, nie oznacza, że inni też by to robili. Nie sprzedawały się - więc upadły, co by im było z jednego czytelnika?
Nie twierdzę, że te magazyny były złe, bo nigdy ich nie czytałem. Ale widać coś nie pasowało czytelnikom, że przestali je kupować.
Cytuj:
Dalej bym uwazal,. ze te gazety rzadza, a CDA sux. Tylko takie ciuliki z CDA musza sie utrzymac na rynku to oczerniaja inne pisma...
|
Tak, to już słyszeliśmy. CDA jest winne upadkowi Resetu, Gamblera, Secret Service'u, Top Secreta i innych. Jest także winne upadkowi ZSRR i wojnie w Iraku.
Cytuj:
No i co ci przeszkadza ze przeklinam? Wasze posty sa tak... UPIERDLIWE, ze inaczej sie nie da. Po prostu sa takie... Takie... ARRGHHHHHHHHHH!!!!
|
Nie mam nic przeciwko jednemu przekleństwu kiedy jesteś CHOLERNIE wkurzony i nie możesz wytrzymać. Ale ty w większości postów używasz ich jako przerwy między niektórymi częściami tekstu.
Z resztą - nie pieprz, że miałeś do mojego posta problemy. Nie skierowałeś go do mnie, ani do nikogo innego. Dopiero teraz uruchomiłeś kosiarkę i zacząłeś po mnie jeździć.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Ile razy to ja czytałem teksty "A gazeta XXX/YYY upadła bo to gówno i nikt nieczytał" albo "XXX- tego gówna nikt nieczyta"
|
Jesteś pewien, że w tak agresywnej formie? Ja czytałem tylko krótkie teksty, że "padły, bo się NIE zmieniały", albo "czytelników ubywało - więc zbankrutowali".