Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2004, 18:53   #47
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matheous
@Ghost Nieudany-Ty, a pomyslec ze cie lubilem kiedystam?
A wiesz, że mi to WISI, czy mnie lubiłeś czy nie? A ja właśnie przestawałem cię szanować ze względu na twoje zachowanie a'la wkurzony jedenastolatek - mnóstwo wykrzykników i "qrwy" w postach.

Cytuj:
Jestes tak UPIERDLIWY ze to jest niemozliwe. Na cholere sie czepiasz ze CDA to czasopismo nie gazeta?
Na twój temat epitetów używać nie będę, nie chcę z tobą dalej prowadzić ŻADNYCH konwersacji, bo i tak w końcu wyjdzie, że ja jestem pochrzanionym debilem.
A przyczepiłem się, bo mam na to alergię. To jak Diablo nazwać RPGiem.

Cytuj:
Wiadomo o co chodzi, ale musisz sie przyczepic bo ci sie argumenty koncza. Najbardziej lamerska rzecza jaka mozna zrobic jest lapanie za slowka...Ech...
Może. Za to ja nie podam przykładu największej dziecinady, bo do mnie krzykniesz, że lamuch pieprzony jestem.

Cytuj:
No i kazdy komu nie podoba sie CDA jest wg ciebie kims, kto napisal do AR i zostal zjechany przez Smugglera.
Tak zazwyczaj jest. Wierzę, że normalni ludzie którzy po prostu nie lubią jakiejś rzeczy potrafią to wyrazić kulturalnie.

Cytuj:
Ja nawet nie wiem co to za jeden ten Smuggler caly, domyslam sie ze jakis redaktor z CDA, ale go nie kojarze.
Z tego by wynikało, że czytałeś ten jeden numer z lipca ubiegłego roku, ew. czytałeś tylko wstępy do recenzji.

Cytuj:
Mania przesladowcza? A moze TY BYLES ZJECHANY PRZEZ SMG I WSZYSTKIM MOWISZ ZE ONI BYLI ZEBY ODCIAZYC SWA WYPACZONA PSYCHIKE? To sa posty w twoim stylu.
Dziękuję za komplement. Nareszcie ktoś zauważył, że mam wypaczoną psychikę! Wiesz, bycie idiotą to trudny zawód, bo cię wszyscy podnoszą na duchu i wmawiają, że idiotą nie jesteś.
A czy są na to podstawy? Gdybym był TYPOWYM osobnikiem zjechanym przez Smugglera, w tym temacie z mojej strony byłyby tylko soczyste bluzgi.
Nigdy nie napisałem listu do CDA. Nie czułem takiej potrzeby, ani nie miałem jakiegoś specjalnego tematu na list.

Cytuj:
A co do tego, ze kultowymi pismami sa te ktore padly-noob plx? Gdyby SS dalej wychodzil, to dalej bym go kupowal. Gdyby reset dalej wychodzil, dalej bym go kupowal.
Wiesz, gdzie mam to, że TY byś to kupował?
W TYŁKU!
Skoro TY byś kupował, jaśnie panie, nie oznacza, że inni też by to robili. Nie sprzedawały się - więc upadły, co by im było z jednego czytelnika?
Nie twierdzę, że te magazyny były złe, bo nigdy ich nie czytałem. Ale widać coś nie pasowało czytelnikom, że przestali je kupować.

Cytuj:
Dalej bym uwazal,. ze te gazety rzadza, a CDA sux. Tylko takie ciuliki z CDA musza sie utrzymac na rynku to oczerniaja inne pisma...
Tak, to już słyszeliśmy. CDA jest winne upadkowi Resetu, Gamblera, Secret Service'u, Top Secreta i innych. Jest także winne upadkowi ZSRR i wojnie w Iraku.

Cytuj:
No i co ci przeszkadza ze przeklinam? Wasze posty sa tak... UPIERDLIWE, ze inaczej sie nie da. Po prostu sa takie... Takie... ARRGHHHHHHHHHH!!!!
Nie mam nic przeciwko jednemu przekleństwu kiedy jesteś CHOLERNIE wkurzony i nie możesz wytrzymać. Ale ty w większości postów używasz ich jako przerwy między niektórymi częściami tekstu.
Z resztą - nie pieprz, że miałeś do mojego posta problemy. Nie skierowałeś go do mnie, ani do nikogo innego. Dopiero teraz uruchomiłeś kosiarkę i zacząłeś po mnie jeździć.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Ile razy to ja czytałem teksty "A gazeta XXX/YYY upadła bo to gówno i nikt nieczytał" albo "XXX- tego gówna nikt nieczyta"
Jesteś pewien, że w tak agresywnej formie? Ja czytałem tylko krótkie teksty, że "padły, bo się NIE zmieniały", albo "czytelników ubywało - więc zbankrutowali".