Zobacz pojedynczy post
stary 07-05-2008, 03:56   #7
captcha
Użytkownik Forum

captcha's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2008
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Skille: 92/87
Poziom mag.: 7
Domyślny

I bardzo dobrze, tibia jest coraz gorsza bo nie liczy się gra tylko ilość grających i pieniądze, chciałbym aby stworzono taki ots dzięki któremu Cipsoft by stracił dużo graczy zwłaszcza z Polski i nie myślę w tym wypadku o takich otsach x100 exp czy o innych ułatwieniach, a jeśli tibia.pl zaczęła by promować boty i sprzedając licencję to byłby to niezły pocisk w stronę Cipsoftu ale słuszny, a zwłaszcza za te kilka lat przez które zniszczyli taką fajną grę A jakby Polacy przestali grać to firma by upadła I usuńcie ten beznadziejny znaczek supported fansite bo niszczy layout strony.

A dzięki takiemu odejściu można się dowiedzieć kto jest konfidentem

Cytuj:
Palladni tibia.org.pl
Swoją drogą, cipsoft ma niezły zapłon, już 22 pazdziernika 2007 roku napisałem im mail z informacją o łamaniu zasad przez tibie.pl

Cytuj:As you probably know, www.hunted.pl <http://www.hunted.pl> is a site which cooperate with tibia.pl (supported fansite), both got the same owner. And here is my question, how do you feel, that behind your back, tibia.pl is making their own open tibia server, but - as they say - witht their own tibia client.
I mean, it's kind of unfair - that they want to have both, your support and the things, that were forbidden by Cipsoft.
After all, OT Servers were banned by you.

otrzymałem nawet odpowiedź:

Cytuj:Thank you for your email.

I have forwarded your email to the responsible department. We will investigate this issue. Please understand that we cannot inform you about the progress of investigation for reasons of privacy.

If you have any further questions and would like to write to us again, please attach or quote your previous email and our reply to ensure that our help will be efficient.

Kind regards,
Nicole
Tibia Customer Support

Ale trzeba było czekać 7 miesięcy na wykonanie jakiegoś ruchu z ich strony : )
16:19 Cawermarus Cylon [21]: PROZE O ITEMKI JESTEM Z DOMU DZIECKA;((ZYCIE DALO MI KOPA W DUPE;/A TERAZJESZCZEMIALEMHACKA;/;((PROSZE O POMOC KOGOS KTO WIE CO TO ZNASCZY DOSTAC KOPA W DUPE;(((PROZE O ITEMKI JESTEM Z DOMUDZIECKA;((ZYCIE DALO MI KOPA W DUPE;/A TERAZ JESZCZEMIALEMHACKA;

Ostatnio edytowany przez captcha - 07-05-2008 o 04:07.
captcha jest offline