Zobacz pojedynczy post
stary 07-05-2008, 06:58   #11
Ozumi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 10 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ktoz to wie
Świat: Nowy pvp
Poziom: 100
Skille: 16/25
Poziom mag.: 70
Domyślny

Hmmm... No szczerze powiedziawszy to nie jest jakas tragedia. I tak newsy na tibia.pl nie pojawialy i pewnie nie mogly pojawiac sie szybciej niz te na tibia.com. Teraz pewnie bedzie poczekac z pol godzinki na przetlumaczenie i przepisanie co dluzszych z nich. Opoznienie godzinne. Omajgad . Jakos to mozna zniesc.

Zerwanie sie ze smyczy ciagle pilnujacego Was CipSoft-u z cala pewnoscia zapewni Wam wieksza swobwode dzialania.

A co do konkursow kierowanych do stron fanowskich. Oprocz tego teraz to kiedy byl ostatni? Yyyy....?

Troche bedzie bolec to ze na helpie nie mozna bedzie podawac linkow do tibia.pl. Ale kazdy wiedzacy o zakazie i chcacy pomoc pewnie bedzie mogl poswiecic chwile i wyslac wiadomosc na privie. Chociaz ja nigdy takiego problemu nie mialem. Zawsze bylem w stanie odpowiedziec po angielsku a jesli osobnik przejawial znaczacy brak utalentowania w tej materii to zwyczajnie pisalem z delikwentem na privie piekna czysta polszczyzna

Wyrzuccie ten znaczek supported fansite. To fakt. Moze sie myle, ale pewnie znaczek jest grafika cipsoft-u i objety jest prawami autorskimi zabraniajacymi jego wykorzystywanie na stronach nie objetych program wspierania (ciekawe jakiego -.-).

A co do Layout-u strony. Hmmm... Szczerze powiedziawszy to bardziej jednak podobal mi sie stary wyglad strony. A nie sadze zeby bosal zrezygnowal z update-u strony. Ów update stal sie chyba jego pupilkiem. Widac, ze przyklada do tego duza uwage i nie sadze aby przywrocil stary wyglad strony.
Chociaz jakby sie zastanowic to mi to nie przeszkadza. Juz dawno minely czasy gdy musialem co chwile korzystac z listy czarow, tudziez informacji o mobkach.

Hot, eh....?

Ostatnio edytowany przez Ozumi - 07-05-2008 o 07:00.
Ozumi jest offline