Ukryty tekst:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Monix
Urszulo Słońce*, skoro jest Ci tak żal chłopaków może pokarzesz im "jak to się robi"  , myślę, że to lepsze rozwiązanie niż egzystowanie pod domkiem i prawienie morałów innym 
Chciałabym zauważyć, że w moim poście nie ma ani kropli jadu  **
*, **- mam nadzieję, że ironia nie jest Ci obca 
Love, Peace & Qumey 
|
hmm odnosząc się do głupiego ssa z anni, widzę, że znów zaczyna cię obchodzić moja opinia calfre skoro odpisujesz ;] A po drugie nie czas na moje anni, pójdę jak będę pewna, że nie padnę. Ja w przeciwieństwie co do niektórych nie używam botów i znam swoje możliwości. Bez botów wasza grupka nie poszła by ani na anni, ani nawet na żaden hunt typu twoje warlocki ;] Z reszta widać po ładnie zrobionym screniku, że nawet z botem padają.
I doskonale wiem co to ironia tylko, że w odniesieniu do twojego tekstu używa się słowa sarkazm ^^
@edit:
(odnoszę wrażenie calfre szukającej po słownikach pewnych słówek xd nie wiem czemu huehe)
@up dziękuję za pochwałę ale to nie potrzebne, wiesz nie śpieszy mi się z anni mam mnóstwo czasu, na wszystko przyjdzie odpowiednia pora
btw pozostałych non botting screenów gratz advansów
Ukryty tekst:
@Edit 2: Oj wypraszam sobie, calfre zaczęła kłótnię pisząc kolejny post o mnie, mój poprzedni post nikogo nie obraża, [tylko stwierdza fakt i opisuje ogólną społeczność botterów, ale widzę, że ms (nie mr) nicole lady czuje się botterem, bo tak się żuca do mojego opisku] ani nie prowokuje. Chyba że jakiś botter poczuł się urażony. Nawet nie zwróciłam się bezpośrednio do żadnego z pana\pani botterów. A co do kompleksów czy słyszałeś, żebym się kiedyś na coś żaliła? Bo ja nie, a ty to cały czas robisz; "ulka plxxx odpisz na posta, bo nie mogę sie doczekać co napiszesz" - kompleks aerie (oznacza, że nie możesz żyć bez moich odpowiedzi, bueheh). I widzę, że znów się z wszystkim powtarzasz, nie możesz czegoś nowego wymyślić? Ciągle to samo, nudne to zaczyna być. A co do kaski nigdy nie musiałam jej kupować, w przeciwieństwie do innych osób, które nie były na tyle zdolne żeby ją zdobyć samemu\ej w grze. Bez odbioru.
@Edit 3: (lol) @yuzek: wiem ale bot to będzie zawsze coś niepożądanego w tibi i botterzy tak samo, więc wiadomo, że każdy botter będzie urażony bo go nie chcą, ale skoro botter nie widzi nic w tym złego, to już nie mój problem. Wracając do lady nicole, powiązywanie rl z tibią to ostatnia deska ratunku dla tych którym już brak konkretnych argumentów. RL nie ma nic do tibi poza tym, że ludziki pikselowe to normalni ludzie i powinno się ich traktować w normalny sposób tak jak traktuje się osobę w rl
@Edit 4: O nieee wielki (nie)grający dextero się odzywa, a dodaj sobie cały czas online wszystkich hidden twoich charów i wyjdzie, że grasz tyle samo co ja albo achin. Nie odzywaj się nawet co do tego, bo to śmieszne, że gracie tyle samo a innym to wyrzucacie i czepiacie się rl, które nie ma tu nic do rzeczy. A co jeszcze, to nie wina achina tylko pewnego transwestyty xP, który bardzo lubi to co robi w grze.