Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kicek
@Sco
Byle co... Dacie "sprajt" cih dragona juz prawa autorskie leca, dacie ich "sprajt" sciany juz prawa autorskie leca... Musielibyscie KAZDY itemek zmienic... Ja i tak uwazam, ze ancardia bedzie kolejnym otsem gdzie liczba graczy nie przekroczy 1k...
Btw.
Nie mozecie i tak wiecej zaoferowac niz Cipy... Niestety roznica jest taka, ze wy sluchacie glosu ludu, a oni raczej nie.
|
Póki co my też na to patrzymy realniej niż wielu z was ... i czemu by nie jeśli miało by grać na nim 1k graczy - rozumiem że chodzi o graczy zalogowanych, to jak dla mnie będzie to ogromny sukces ... bo to tak jak 1 rl serwer ...

...
Tibia też zaczynała od 0 kiedyś ...
Co do "spirytów" z nimi nie jest już tak łatwo sprawa uregulowana ze strony CipSoft

.
Ale reasumując ta gra nie ma być dla zarobku ale ma tworzyć alternatywę, ukazać słabości Tibii i zaproponować nowe rozwiązania.
I napewno nie jest skierowana w żadną osobę czy też firme - przeciw nim.
Co do głosu ludu ... wiele światowych hitów nie powstało by gdyby właśnie nie głos ludu ... Bo zrobić grę to nie problem, ale by była ona interesująca i grywalna dla graczy to już sztuka ...

- pisze ogólnie, a jak widać od pewnego czasu Tibia=$ lub Euro jak kto woli ... nic więcej prócz kolejnych zawodów wśród graczy nie daje.
Ja tylko mam jedno do zarzucenia CipSoft`owi i Tibii - jak dają bany, czy kasacje konta to nie zawsze jest to słuszne, a odwołanie się czasem przypomina cud lub jego brak - a jakby nie było kasa wydana na Pacc - realna kasa która ich utrzymuje wtedy przepada częściowo lub całkowicie ... Baaa sam czas poświęcony postaci przepada, a czasu nie da się wycenić.