Zobacz pojedynczy post
stary 07-05-2008, 11:28   #75
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kicek Pokaż post
@up

Aha, czyli wychodzi na to, ze wy nie robicie otsa tylko calkiem nowa gre wzorowana na tibii? o0

Co do tego 1k graczy, nie wiem czy na poczatku dacie rade tyle dzwignac bez laga, kickow, freezow (nawet na serwach Cipow to sie zdarza), a do tego wyjsc na + bo nikt kota w worku nie kupi (chodzi o PACC)

CipSoft tez tak kiedys mowil -.-
500 osób na teście było ... i ... grało bez lagów ... przy 100% obciążeniu serwera może spokojnie grać w oszczędnych szacunkach 500 osób, więcej nie mieliśmy jak sprawdzić, no i zawsze można serwer na lepszy zmienić bo jest on wynajmowany a nie naszą własnością.

Ktoś pisał czy robimy nową Tibię. Nie my robimy po prostu Ancardię, w oparciu o Tibię. Nikt nam za to nie płaci, jest to forma relaksu, sprawdzenia się, ufizycznienia swych rozwiązań, wizji ...Mamy też codzienne obowiązki i przez to idzie to w takim a nie innym tempie. Co więcej 90% Teamu nigdy się nie widziało, nawet przez fona nie rozmawiało ... wszystko to gg, forum itp.

Planowaliscie odejsc a nie zmieniliscie jeszcze tla, wstyd...

@up
Smieszy mnie takie podejscie ze juz nie jestescie razem i wszystkie brudy wypisujecie, skoro od roku chcieliscie odejsc to czemu takich rzeczy nie pisaliscie wczesniej ? Baliscie sie ? Moze to byl cios ze straciliscie support ;d?![/quote]

A co to za różnica skoro nie chcieli już się męczyć to czy ich wywalili, czy mieli opcje by samemu obejść ... Skutek ten sam. A wedle mnie uwydatnił tylko bardziej całą sprawę i nadał jej rozgłosu.

Bo z CipSofte`em mają liczyć się wszyscy ale by CipSoft liczył się z innymi to już nie bardzo ...

Ostatnio edytowany przez Scobel - 07-05-2008 o 11:31.
Scobel jest offline