Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2004, 19:23   #48
Obłedny Rycerz
Użytkownik Forum

Obłedny Rycerz's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Wzgórza Erathii

Wyślij wiadomość przez ICQ do Obłedny Rycerz Obłedny Rycerz ma numer GG =nieważne= Obłedny Rycerz ma login Tlenu =nic ci do tego :P=
Domyślny Omg......

Nie ,no ludzie !!! Skończcie wreszcie ten cyrk , i zachowujcie się jak istoty rozumne* ! .Jak wogóle można pocinać teksty w stylu "A CDA to jest po***ana gazeta" , "nie dosc ze komercha , to jeszcze za ile" itp. Jeden lubi piwo , drugi nie lubi ; ale do jasnej choroby! .....Czy to że ktoś czegoś/kogoś nie lubi , to zaraz ma na to jechać , jak mu się podoba?! .To jak jakby mówić że ksiązki są głupie , bo są za grube.jak ktoś mąrdze powiedział : O gustach się nie dyskutuje !! .A co d tematu , to rzeczywiście...... Kiedyś (2002-2003) normalnie porykiwałem przy lekturze AR , jak żaba , a teraz ? Raz czy dwa na krzyż.A reklamy są przeciez w mażdym magazynie/czasopiśmie/gazecie, bo przecież muszą jeszce z czegoś utrzymywac pismo , nie z samej sprzedaży.Weźcie się uspokójcie wreszcie , bo jak jakiś z modków wkońcu straci cierpliwość do uższkodników, to wkoncu zamknie ten temat

Rycol

Zdjęcie Doba (miałem bana na 3 dni)
Obłedny Rycerz jest offline