Temat: Serwer Nerana SS
Zobacz pojedynczy post
stary 07-05-2008, 14:40   #347
Yumiyo
Użytkownik Forum

Yumiyo's Avatar

Data dołączenia: 21 04 2008
Lokacja: W-wka

Stan: Początkujący
Imię: Yumiyo
Świat: Kyra
Yumiyo ma numer GG 4367844
Domyślny

Cytuj:
Hmm.. Śledze ten temat juz dluższy czas i co widze... Yumio (czy jakos tak) = dziecko, ktore mysli ze jest wszystkim, ze wszyscy to banda debili a ona to the-best, kulturalna osobka.... Kobieto co ty soba reprezentujesz?? Raz bronisz Bodzia a innym razem go jezdzisz... raz jestes swiecie przekonana ze on jest najbardziej prawa osobom na neranie a innym razem ze zlodziejem.... KRETYNIZM !!! Nie wiem o co to poszlo ale moje zdanie jest takie ze znalezliscie sobie inna glupote zeby jezdzic po Bodziu bo zobaczyliscie ze tamta sie skonczyla i nie chcecie mu dac spokoju. Bawcie sie tak dalej ale plx nie na forum

Njalepiej jest sie wypowiadac w kwestiach o ktorych nie ma sie zielonego pojecia. Tak uwaznie sledzisz ten watek, ze Twojej uwadze umsknęło kilka faktów xD I nigdy nie powiedzialam, ze jest zlodziejem.. czytanie ze zrozumieniem sie klania?! W przeciwienstwie do niektorych na prawde rezpereznuje kulture ( przytocz mi momenty kiedy bylam chamska itp). A sam zastanow sie nad soba... Nie wytykaj ludziom wad, bo sam pewnie nie jestes lepszy ^^