Witajcie!

Robię Fake Story na podstawie Książek z serii Forgtten Realms, Legenda Drizzta. Jeżeli ktoś czytał jaką książkę z serii Drizzta i chce mi pomóc, niech napisze do mnie na PW. Mój Fake będzie odwzorowaniem książki. Każdy rozdział będzie przeniesiony na format grafik z Tibii. Jak ktoś jest chętny i chce być na napisach końcowych fake'a, niech poczyta sobie o Legendzie Drizzta w internecie.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Drizzt_Do'Urden Tu macie krótką historię Drizzta. Polecam, jeżeli chcecie mi pomóc. Wasza pomoc mi się przyda. Mianowice, pierwszą prośbą jest to, iż potrzebuję kilka outfitów statystów. KONIECZNIE PRZEROBIONYCH Z PONIŻSZYCH. Wystarczy pokolorować. Ja bym to zrobił, ale obecnie pracuję nad głównymi bohaterami. Jakby każdy kto chce pomóc zrobił kilka outfitów byłoby fajnie.

Skróty:
WD - Wyższe domy
ND - Niższe domy
Domy to chierarchia Menzoberranzhan. Miasto Drowów podzielone jest na domy, z których najlepszym jest dom Baenre. Osiem zasiada w Radzie domów. Liczba Osiem ( osiem domów) symbolizuje osiem odnóży pajęczej królowej.