Floov@ Ta twoja " męczarnia " to główne założenia Tibi a świat PvP po to aby nooby nie przeszkadzały i nie kradły czego się da. Wojtas grał właśnie po to i zapewne dobrze się bawił. Chesz walczyć idź na ots! Wszystkie Twoje postacie były kupione, kasa haknięta. Nie ważne czego to nie potrafisz i nie możesz Twoja wartość jako gracza = 0, dawno już zatraciłeś się w pikselach o czym świadczy fakt, że po drugiej stronie " konfliktu " od razu jesteś agresywy do twoich byłych
kolegów? Nie Ty tego słowa nie rozumiesz

Miłej zabawy pixelami, może kiedyś zrozumiesz, że to nie wszystko.
Nie martw się, mam coś i na drugą strone. Teraz kiedy już nie mam postaci widze i wiem kto tak naprawde grał i rozróżniał grę od nałogu

Ku mojemu zaskoczeniu kontakt utrzymuję do dziś głównie ze szwedami, bądź ludźmi z morgany... Wszyscy "polacy" którym kiedyś niewątpliwie pomogłem i których by tu teraz nie było gdyby nie ja okazali się zwykłymi dziećmi którym zależy na tym samym co Tobie. Miałem passy wtedy do kisiela ale to nie ja go shakowalem. Więcej tłumaczyć nie będe. To wydarzenie przekreśla pewne osoby o których miałem dobre wspomnienia.
Co do wojny. Wcześniej było was tyle samo co teraz, z tym że teraz kilkanaście osób odeszło z Iw no i kilka z Heat itd. Wygrać powinni Heat, ale odkąd nie ma tam byłego Cf, które może i było mało aktywne ale zachowywało spokój a nie panikowało po każdej przegraniej potyczce to może się to skończyć róznie. Te 80-90 sorce to śmiech na sali.. jakby tak zacząć bić tylko postacie po niżej setki na openie to straty w kasie będą o wiele dotkliwsze niż ubicie jednego 120 lvls
Powodzenia dla obu stron, kibicuje Wojtasowi i Torpowi z wiadomych względow
Pozdrawiam Morita~