Temat: Sugeruje
Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2004, 20:03   #22
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

@Polin:
Nie - do szkoły raczej sprawdzam 20 razy zanim wydrukuję- a te czeskie błędy czy jak im tam - to staram się nei popełniać, ale nie wychodzi czasami
Ogólnie co ja bym proponwoał jeszcze raz:
1. Więcej modków - duże forum = duzo roboty, a modkowie to lduzie i msuzą żyć, a nie tylko siedziec na forum.
2. Dura lex sed lex - czyli zasady to zasady - nie ma zmiłuj. Źle robisz- to cię ktos poprawi- notorycznie dostajesz upomnienie potem ban (czemu nie ma już "widocznych" upomnień jak kiedyś? To działało ( wyjątek potwierdza regułę jak co ))
3. Bezwzględne kasowanie powtarzających się tematów.
@Raynold - popieram cię - kasuj, banuj i niszcz.
@up- Zmienne IP - to tak mu sie naprzykrzcie żeby opuścił to forum. Żaden noob nie lubi twardej ręki
Ogólnie - Upomnienia mają drobny sens gdy nie widać ich.
Pamiętam sławetne "Masz 2 upomnienia" - to na człowieka działało (zazwyczaj), a jak nie to banicja (czemu ja nie dostałem wtedy plx)?
Jestem za przywróceniem oficjalnych upomnień.
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 21-12-2004 o 22:38. Powód: mala zmiana, autor sie prosi o cos...
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem