Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gewof
Ciekawe ilu z was czytalo CDA gdy ukazywalo sie ono w 98 roku?
|
Ja? Chociaż nie mam na to dowodu, bo wszystkie numery z tego okresu kolekcjonerom posprzedawane, nie licząc numeru pierwszego.
Cytuj:
Osoby te powinny zauwazyc jak stopniowo poziom spadal a ilosc reklam i cena rosla(tak tak, teraz praiwe co 3 strona to reklama -.-)
|
Poziom, kurczę... Zależy, jak dla kogo, więc tu dyskutować nie będę.
Teraz reklam jest sporo, ale nie same ich istnienie mnie denerwuje. Najgorsze jest to, że często przerywają długie recenzje w połowie słowa...
Cytuj:
Ile takich reklam jest w innych czasopismach? Jezeli maja taki naklad i tylu zwolennikow to po kij ciskac reklame co 3 strone?
|
To już wina reklamodawców, że wymagają dużego stężenia reklam... Najgorsze jest to, że pozycja złotówki jest cholernie niestabilna i mimo dużej ilości reklam, cena tak bardzo nie spada.
Cytuj:
Chwala sie ze maja ~180 stron(nie jestem pewien ile bo juz nie czytuje) z czego jakies 40-50 to reklamy...
|
Reklam jest dużo, ale nie przesadzajmy...
Cytuj:
Nie wiem tez czy jechanie kazdego w ar jest takie zabawne(a listy typu "prosze o opengl***** swiadczy tylko o poziomie uzytkownikow...)
|
Czemu tak jest, zaraz tłumaczę.
Cytuj:
dlaczego np. w innych gazetach redaktorzy potrafia normalnie odpowiadac na listy nie robiac z siebie debili?
|
Nie licząc Clicka!, naturalnie.
Widać do innych czasopism nie trafia taka duża ilość kretynów, po których trzeba jechać... Z resztą, wiem, czemu jadą. Ja bym nie był w stanie grzecznie odpowiadać na bluzgi, np. "Muszę się nie zgodzić z Pańską opinią na temat tego, że jestem @#$!#^ i *4#@!%&."...