Co do paniki Mori panikuje nieznaczna część naszej gildi szczególnie teraz wiekszy problem z tym był wcześniej teraz bardziej sie polewamy z różnych sytuacji niż panikujemy co zrobić (np.Vaxa akcja kochamy cie ).
Co do Floova może i masz racje ,ale także on ma racje zapłacił itd wiec ludzie zdecydowali o zabraniu Luksaya (ludzie nie ja bo ja wtedy mówiłem NIE) ale to też CHYBA nie był sam Tgk + Rammsy wiec bez szczególnie kierowanych do nas wyrzutów sumienia bo jak każdy wie to najbardziej Chris nas nie nawidził bo tylko my decydowaliśmy w większości spraw i widać udziela Ci się to również teraz gdy masz lepiej niż gorzej.Fakt jest taki gdy Chris był chroniony przez Alberta doszedł do wniosku że ma władze i "okradał" ludzi z gildi i robił w huja Albiego, więc nie mówcie że to (tylko )nasza wina rozpad tego co było najlepsze bo to Chris zawinił gdyby to on był wporządku dla innych z gildi oddał im to co porzyczył + wporządku dla Albiego który mu ufał itd. to by do tego nie doszło i sami o tym wiecie wszystko leżało w jego rękach wystarczyło oddać Ripiemu jakąś część za Sova którego chris stracił przy Delete to Chris to olal bo miał Ripiego za śmiecia i nie użyteczną osobe więc Ripi owner w jakim sensie konta na którym jest Wizz pokazał mu ze to Chris może być tym właśnie śmieciem a że chris wolal iść i nawyzywać wszystkich to wychodzi na to że jest poprostu dzieckiem uzależnionym od tej gry bez krzty rozumu bo wystarczyło to normalnie załatwić a nie popłakać sie wrzeszczeć jak małe dziecko.
Rammzy & Oven/Heat Till the End.
Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko
Ostatnio edytowany przez Boltero1989Kiko - 08-05-2008 o 00:27.
|