Próbowałem jak tak to powiedz kogo Clen? I teoretycznie Kisiel to sa osoby które miał bym ojebać np (Clen bo abijalismy na nim lv i obiecał nam w zamian 3 razy coś czego nie dotrzymał + wybotowałem na nim kupe chajsu igo niemam ) (Kisiel tak na moim kompie hackniety przez Skrzata ) to sa 2 sytacje a kto ci powiedział ? Vedoor ? Timejt? hmm a może tak sobie ubzdurałeś dla własnego spokoju bo jakoś nigdy nie usłyszałem ani 1 name osoby która tak powiedziała + po co miałem to robić gdy mogłem to zrobić wczesniej bez najmniejszego problemu + miałem passy do Valora na baggisa i tez jakos nic mu nie znikneło przed hackiem i po twoim hacku sam wiesz że przed twoim hackiem uważałem Cię za kumpla ale sugerowałeś sie wypowiedziami innych bo ktoś musiał być winny tylk oszkoda że akurat ja gram dalej i sam wiesz że wczesniej nie miałem chajsu i próbowałem go zdobyć a inni w tym czaśie sprzedawali chajs na alegro by mieć na zioło, pizze,albo pustego chara za 2500zl z dupy więc szukając dziury w całym zainteresował byś sie bardziej tym że ludzie którzy mówili ci ze to ja sami mogli to zrobić a zwalić namnie po to by odwrócić twoja uwage.
zreszta chyba nie sadzisz ze ojebal bym wlasnego rla dla pixeli
PS Ogarnij 1 hack Luksaya gdy grał nim Valor a i tak znikneły itemy z Rammsiego domku a nadal jednak uważano że to Rammsy :*
Rammzy & Oven/Heat Till the End.
Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko
Ostatnio edytowany przez Boltero1989Kiko - 08-05-2008 o 00:49.
|