Czego i dlaczego to chyba jeden chuj ,każdy raczej używa czego w "real-life". Noi jakby ktoś przejechałby Cię samochodem to powiedziałbyś "Dlaczego mnie pan przejechał?" czy może jednak "Czego mnie k*rwa psie pi*********ś tym samochodem"?. Apropo jakiś Decade parę stron temu napisał coś w stylu "Co zrobić żeby grać na elysii jak na serwerze non-pvp?" ,a wcześniej najeżdżał na polaków jakby był "pro elo jestem fajny bądź moim kolegą 150 ek kupiony z allegro wybotowany przez kogoś innego masterem". Wystarczy pomyśleć. Idź na serwer non-pvp ,zostań na rooku. Twój wybór.
PS. Specjalnie pisałem jak idiota aby mi kurwa ktoś potem błędów nie wypominał ,jak je mam to mi je wypomnijcie ,goodluck.
PS2. Jak można na elysii grać jak non-pvp skoro po 99 rp z neutralnej gildii wpada trzech(trójka?no napisałem ,PONIEWAŻ chuj wie jaka to płeć o.0) szwedów ,a mianowicie(aha ,fajne słowo co?) Hirre ,Dalitas Drayner i Prinz Franz ,którym po trzech trapach(gz them plax) ,10-15 minutach uciekania ,zwastowaniu potów za 25-30k wbiegam do dp z 20 manasami i 30 spiritami? Wiem jestem "pro elo master mów mi mój mentorze itp."
PS3. Gdzie mam błędy?
|