Temat
: Serwer
Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
08-05-2008, 09:25
#
19485
Wielki Mancyz
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia:
Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
Do all lost warriorsów , aliana , lecia - co wam dadzą te kłótnie nawet jeżeli wzajemnie się o*******aliście na huntach ( nie mówię że tak było bo tam nie byłem ) to i tak możecie to załatwić między sobą a nie spierać się na forum... i tak teraz na Tibii już nie jest tak jak dawniej kiedyś nikt nikogo nie o*******ał, nie było hakerów itp itd plz back 7.2 or 7.4 ..... A do tych co krytykują Aliana że sobie zabrał 370k od kolesia, to postawcie się w jego sytuacji gdzie możecie zgarnąć 370k za free i co niby byście tego nie zrobili ? bhuashuahueas wątpię na 100% nie jeden z was jest 30x bardziej pazerny od Aliana tylko udajecie świętoszków na forum żeby pokazać jaki to ty jesteś wspaniały i uczciwy 100+ lvl _/
@Edit: a co do tych którzy płaczą: " on ma pacc !! one one one !! a expi mi na elfach <chlip> <beczy> <wyje> , why on sobie nie pójdzie na pacc teren ?
" a pomyśleliście że czasami na faccu jest więcej wolnych respów niż na paccu ? A może temu kolesiowi pasuje ten resp i sobie na nim expi ? żal mi takich sami nie mają pacca i żeby mieć pretekst czepienia się do pacców to pierdolą głupoty jacy to oni są pokrzywdzeni bo im pacc expi na respie rox ;o
Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 08-05-2008 o
09:30
.
Wielki Mancyz
Wyślij prywatną wiadomość do Wielki Mancyz
Znajdź posty użytkownika Wielki Mancyz