Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2008, 10:27   #6670
Sting_Ninja
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Imię: Sting
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez skoki Pokaż post
@ Andrew aka Sting

Zaskoczyles mnie i chyba rozczarowales. Nie grales poltora roku jak nie wiecej i nie wiesz jak sie sytuacja miala zrobilismy to co zrobilismy znajac wszystkie mozliwe konsekwencje ryzyko bylo wliczone, ze wyszedl najgorszy scenariusz to trudno i tak czasem bywa moze nauczka na przyszlosc? Nie wiem zobaczymy wszyscy ktorzy tu pisza i graja wiecej niz 2 lata na tym serverze powinni wiedziec ze Aurea to Aurea i tu w ciagu jednej godziny nawet jednej minuty Ci ktorzy siedza w tych Pz'tach zaraz moga sie wysypac i wyjebac tych ktorzy expili i kozakowali przez dluzszy czas. Ja Wam gwarantuje ze predzej czy pozniej i tak wrocimy i mowie tu o mnie i moich najlepszych kumplach tak nawiasem mowiac denerwuje mnie to ze kazdy Polak ktorego NS czy dawny ROM zabijal to odrazu bylo mowione ze FAG FAG FAG, nie chcemy dluzej brac odpowiedzialnosci za wszystkich Polakow, teraz moze takich ludzi z ktorymi bym poszedl a nazywaja sie OLD FAGIEM jest moze z 30 maksymalnie nie zdziwilbym sie jakby bylo mniej. Pozatym na tym serverze i tak nie ma czegos takiego jak lojalnosc, tylko w niektorych przypadkach reszta troszczy sie tylko o swoja dupe i nawet real friend moze mi wbic noz w plecy (metafora taka zeby nie bylo ze sie chce na real zabijac o Tibie). Takze wszyscy tutaj co spamuja o 'FAGU' itd zastanowcie sie wyzywacie nas a noz przyjdzie chwila zwatpienia i bedziecie potrzebowac naszej pomocy. :-) A Ty Andrew wtedy pojdziesz sobie do Adde a nie bedziesz ze mna .
A co do tego ze nie pomoglismy Inmates to sami byli winni tzn Simon jego polityka wobec nas i to ze nas wyjebal z gildi. I wyszla decyzja taka jaka wyszla pod wplywem emocji na chwile obecna pewnie zla ale coz. ;>

PS. Nata :*
Nie musze grac zeby wiedziec co sie dzieje