Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2008, 11:11   #23
Bosy_Wiesniak
Użytkownik Forum

Bosy_Wiesniak's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mukatan Pokaż post
United nebula to cfele jakich mało i jeśli ktoś twierdzi inaczej sam jest cfelem jakich mało.:>

Miraz znajdź sobie swojego przeciwnika a nie dołanczasz sie do ( strategicznie lepszych przeciwników ). Wojna ED vs Omega przypomina wojnę VU vs vo słabszy team zbiera ścierwo z całego serwera ( patrz miraz i jego ziomki od lizania dupy )

Dlatego Hail OMEGA hail VU (lizodupy LEAVE NEBULA ;D )

Btw: xeam najwięcej sapiesz na temat lizania dupy a sam jesteś w gildii w której 49% to największe lizo dupy nebuli. koleś ty sam byś lizał, bo tylko pierdolić i wyzywać umiesz szczawi na forum. śmiejesz sie z włosów derdka,( wyślij nam swoja focie to tez sie po na*******amy z dziada xeama )
1. Jesli juz wyzywasz ludzi to zrob to poprawnie - "*W**" nie "CFEL".
2. Tak byłem w guildi w ktorej 49% lizalo dupe. Bylem w VU, ale kto nie był??
3. Z ostatnich doniesień wiem, że Deerdek zaczał uprawiać nową dyscyplinę zwaną "higieną osobistą", więc jednak na coś się te posty przydały.
4. Moje zdjecia sa od dawna na photobuckecie, wygladam jak wygladam jednak na zadnym z nich nie smierdzę.
5. Ciebie nie wyzwę, bedziesz wyjątkiem który potwierdza regułę, pierwszy szczaw na forum któremu sie nie oberwało.
6. Jest 11:05 pociong z wynglem ruszył, biegnij szczaw biegnij, moze ci cos skapnie. Ja w tym czasie skończę puszkę pepsi, jak wrócisz to powiedz z którego okna wyrzucić ci aluminium będziesz bogaty.

Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 08-05-2008 o 11:12.
Bosy_Wiesniak jest offline   Odpowiedz z Cytatem