Cytuj:
jak ty miałeś ich lvl zapewne tez wstawiałeś takie fotki
|
Mylisz sie.
Cytuj:
nie przejmujcie sie nim i dawajcie sobie sski dalej bo fajne sa jak zawsze
|
Nie no na tej stronie są zajebiste ss'y po prostu - nie licząs ss'ow kokosa bo warto zobaczyć coś starego
Cytuj:
już nie przesadzaj, bawi cie zobaczenie screna z anni, widząc że typ używal jakiesgoś boota, czy to jest takie fajne?? Albo mu sie udalo ze nie dostal combo, albo boot go wyleczyl...
|
Kto teraz robi anni na bocie???? n/c
I tak, masz racje wolę zobaczyć ss kolegi na anni niż twój "SD hunt" - porażka.
Cytuj:
Na bank i ty miales ten 50+-lv i sie cieszyłeś z każdego następnego levla(chyba za allegro.pl..)
|
Tak, miałem 50 lvl. Tak, cieszyłem sie. Nie, nie kopiłem chara na allegro.
Ale nie zaśmiecałem tego forum moimi ss'ami ponieważ wtedy zaglądali tu jeszcze jacyś dobrzy gracze, którzy mieli co pokazać - teraz już sobie chyba wszyscy poszli jak zobaczyli co tu sie dzieje (od jakiegoś pół roku).
Cytuj:
Wielki kozak z Pana i gratuluję inteligencji, to nie rot hunt tylko ogólny exp na DC. Jeszcze raz gratulacje mądrości i tylko chciałbym powiedzieć że też kiedyś byłes 50lvlem.
|
O rotach nie mówiłem do ciebie (chociaż ci nie daleko do tego) a co do tego, że miałem 50 lvl to Ameryki nie odkryłeś zresztą pisałem już o tym wyżej.
To też dam coś starego...(nie wiem czemu ale lubię ten ss)
...i nowszego.
Nie musicie odpisywać i tak sie raczej nie ustosunkuje do tego co mi napiszecie/wypomnicie - i pożegnam sie w waszym stylu:
"Więcej ssow jak wychodzicie z rooka, z 15 lvl'em, jak wbijacie 34 dista, jak lootniecie woi, jak zabijecie swojego pierwszego rota itp."