Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2008, 15:11   #2
GargoinX
Just an Orange

GargoinX's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
GargoinX ma numer GG 3751106
Domyślny

Prolog spełnia swoje zadanie, zaciekawia nas i zachęca do dalszego oglądania fake story, lecz mam kilka zastrzeżeń co do fabuły. Koleś budzi się w pokoju, zauważa, że jest po 8, mimo że ma głowę zwróconą w drugą stronę. Nastę idzie korytarzem przechodząc obok służącej (z tasakiem o0), a ona nawet dzień dobry nie powie. Potem staje przed drzwiami i zamartwia się brakiem strażników, a gdy wchodzi do środka widzi krew i zamiast wołać o pomoc czy coś w tym stylu, martwi się o skrawek papieru. Za fabułe 6/10.

Jeśli chodzi o grafikę jest NIECO lepiej. Po pierwsze pokój chłopaka stoi na samym środku innego pomieszczenia (o0). Pokój nie ma jednego elementu, a mianowicie skrawka ściany (lewy górny róg). Następnie pusty korytarz i dotego niedokończone ściany. Następnie kolejne puste pomieszczenie. W środku stare lampiony, koksowniki czy jak to tam się nazywam, a przy pomarańczach białe kropki. Poza tym sklejka dobra. Jeśli przyżreć się o interpunkcję, gramatykę i tego sprawy to jest kilka takich rzeczy. Nie stawiasz kropek na końcach zdań, a po przecinkach nie widzę spacji. Zauważyłem też "do" zamiast "to". I powinno być: "Hmm? A gdzie straż? Dziwne." Po "?" nie stawiaj ".". Jeszcze się przyczepie tego, że używasz nie swoich outfitów. Outfity zapewne wziąłeś za pozwoleniem, ale mógłbyś porobić też swoje, no chyba, że przeprowadzałeś rekrutację (ja teraz już robie swoje outy ; d). 6-7/10

ogólna ocena 6-6.5/10

Literka Z, literka K, literska S jak ZKS!

Gargoin na Last.fm!

Notka dla Gargulca.
GargoinX jest offline   Odpowiedz z Cytatem