Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2008, 16:31   #4964
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

(Wybaczcie, że tak post pod postem, ale cóż zrobić...)
Potrzebuję grafik do fake. Ale nie outfitów. (już widzę jak połowa potencjalnych robotników odchodzi zawiedziona)
Czego w takim razie? Proste - Lokacji. A mianowicie:
Kaer (czyt. tunel-jaskinia) lub jakiś loch x4 - ofkors mają być różne i nie mogą być po prostu kawałkiem prostego korytarza. Ozdoby możecie sobie darować, choć mile widziane.
Sporych rozmiarów (2-3 średniej wielkości screeny) pieczara o nieregularnych ścianach. Koniecznie z jakimś podwyższeniem i/lub platformą w górę.
Oczywiście lokacje NIE mogą być robione w OTS ME - raz, że jakbym chciał to sam bym sobie zrobił, a dwa, że OTS ME jest do dupy i grafiki w nim nie są uznawane za fake.
Proszę was o to nie z lenistwa, tylko z braku talentu do lokacji i czasu na grafikowanie.
Pozdrawiam.
PS. Zanim zaczniecie mi wytykać niezgodność z regulaminem, przeczytajcie go i znajdźcie mi tekst o zakazie zamawiania lokacji. Poza tym przeczytajcie także nazwę tematu - "GRAFIKI na zamówienie".

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem